02 oct. 2019 | 10:50

5 telefoane resigilate la eMAG pe care să le cumperi în octombrie

ACTUALITATE
5 telefoane resigilate la eMAG pe care să le cumperi în octombrie

Vestea zile e că eMAG a anunțat data de Black Friday. Dar e la mai bine de-o lună distanță. Și, dacă nu vrei să te bați pe reduceri atunci, aruncă un ochi peste produsele astea.

eMAG a stabilit Black Friday pe 15 noiembrie. Sigur, nu toate magazinele trebuie să facă în aceeași zi, dar vor face toate în aceeași zi. Pică într-o vineri, e cu o săptămână mai devreme decât de obicei și cu două mai devreme decât un Black Friday „tradițional”. Altfel, mai jos găsești o listă cu telefoane resigilate care-s bune și acum, și după Black Friday (poate și după Black Friday 2020).

5 telefoane resigilate bune de la eMAG

Prima recomandare este un Huawei P30 Pro cu 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Acest telefon are trei camere principale, oferă un zoom foarte bun pe una dintre ele, iar în curând va primi actualizare la Android 10. E deja pe lista de testare. Prețul la resigilate îl ai aici.

Razer Phone 2 un telefon clasic, dacă vrei să-i zici așa. Are un ecran 16:9 cu o rată de refresh foarte bună, are 64 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Ca design, arată ca de gaming. Și prețul a scăzut extraordinar de mult.

Samsung Galaxy A50 e tipul acela de telefon cu care n-ai cum să greșești. În primul rând, prețul e bun la eMAG, la resigilate sau nu, iar telefonul are 4 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,4 inci. Îl găsești aici cu preț bun.

Dacă vrei un iPhone, e momentul bun să te uiți la un X. Da, poți zice că a fost lansat acum ceva timp, dar încă se ține bine. Are două camere foto, 64 GB spațiu de stocare, primește iOS 13 și va primi și iOS 14 în 2020. Îl găsești aici resigilat.

În fine, nu avea cum să lipsească un Samsung Galaxy S10 Plus. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, trei camere foto și în curând va trece la Android 10. E și el resigilat aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele