Xiaomi Mi 7 va fi viitorul smartphone de top al chinezilor

Xiaomi Mi 7 va fi viitorul smartphone de top al chinezilor

Indiferent dacă ești sau nu amator de bretoane la telefoane, acestea se pare că au devenit standard în industrie, iar Xiaomi Mi 7 va fi următorul terminal ce va folosi aceeași rețetă.

Xiaomi își continuă ritmul lansărilor alerte în 2017 cu un nou telefon de top. Acesta va fi de fapt vârful de gamă al companiei pentru 2018. Conform speculațiilor, ar trebui să fie anunțat în mod oficial pe data de 23 mai, peste câteva săptămâni. Câteva imagini cu viitorul gadget au apărut deja Weibo, o dovadă suplimentară a faptului că nu mai avem mult de așteptat până se va lansa.

În mod previzibil, Xiaomi Mi 7 se va alinia la trendul din piață format din telefoane scumpe cu breton. Acest standard de design inițiat de iPhone X la finele anului trecut va continua pentru o lungă perioadă de timp. La fel ca prețiosul smartphone de la Apple, va incorpora două camere principale pe spate, una deasupra celeilalte.

Xiaomi Mi 7 va veni la pachet cu cea mai recentă versiune de Android. Din păcate, va fi mascată cu interfața proprietară a chinezilor, MIUI 9 8.5.2. Creierul întregii afaceri va consta într-o combinație între un Snapdragon 845 și 6GB RAM. Nu este exclus să fie disponibil pentru achiziție și într-o variantă cu 4 sau 8GB RAM. Același principiu a fost valabil și în cazul Xiaomi Mi 6. Cantitatea de memorie internă va fi de 128GB.

Comparativ cu Xiaomi Mi Mix 2S, viitorul Xiaomi Mi 7 va fi un pic mai înalt, fără a fi mai lat. Momentan, Mi 7 a apărut în câteva fotografii spion pe care le-am adunat în colajul de mai sus. Acestea nu sunt de calitate foarte bună, dar te ajută să-ți formezi o opinie despre designul aparatului. În zona de breton, va include o cameră frontală, un difuzor, un senzor de proximitate și, cu un pic de noroc, un mecanism avansat de recunoaștere facială. Mai multe detalii și un eventual preț de achiziție pentru Xiaomi Mi 7 vom afla înainte de sfârșitul lunii.

Citește și: