28 sept. 2018 | 15:13

Noul X-Men este mai întunecat ca niciodată și asta încă din primul trailer

VIDEO ACTUALITATE

Seria X-Men nu a fost niciodată la fel de profitabilă precum Avengers sau alte proprietăți Marvel, dar noul lung metraj are șanse să schimbe rata de succes a francizei.

Fanii seriei X-Men se pregătesc de un nou lung metraj în prima parte a anului viitor. Acesta ar putea fi primul film după ce Disney achiziționează Fox, împreună cu toate proprietățile intelectuale din portofoliu.

Ca referință, deși benzile desenate X-Men fac parte tot din Marvel, în trecut, nu au făcut parte din MCU sau Universul Cinematic Marvel. Dacă vreo autoritatea americană nu se va opune achiziției Fox, situația ar trebui să remedieze în următoarea jumătate de an. Tot atunci, Fantastic Four și Deadpool vor intra sub aceeași umbrelă precum The Avengers sau Star Wars.

Până atunci însă, fanii francizei X-Men sunt foarte curioși în privința poveștii din Dark Phoenix. Următoarea peliculă tocmai a primit primul trailer complet. Este interesant de reținut că acest film s-ar putea să fie ultimul cu respectivii actori în pielea acelor personaje. După ce X-Men trece de la Fox la Disney, distribuția va fi cu totul alta.

Dacă nu ai urmărit benzile desenate X-Men, iminentul Dark Phoenix va spune povestea lui Jean Grey după ce tânăra ajunge să fie posedată de Phoenix Force și să se transforme într-un anti-erou cât se poate de puternic.

În același moment, personalitatea sa va suferi schimbări radicale, iar Grey va deveni un inamic competent pentru echipa super eroilor X-Men.

Pe de o parte, Fox a mai încercat în trecut să ne atragă atenția asupra poveștii lui Dark Phoenix. S-a întâmplat în X-Men: The Last Stand. De această dată însă, povestea va fi spusă de la începuturile anti-eroului.

Rolul principal din X-Men The Dark Phoenix va fi interpretat de Sophie Turner, pe care am ajuns să o îndrăgim cu toții datorită rolului Sansa din Game of Thrones. Distribuția va fi completată de James McAvoy – Professor X, Michael Fassbender – Magneto și Jennifer Lawrence – Mystyque. Premiera filmului este programată pentru februarie 2019.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele