Laptopul Samsung pentru pasionații de desen și proiectare

Laptopul Samsung pentru pasionații de desen și proiectare

Având în vedere evoluția panourilor sensibile la atingere, prea puține sisteme portabile mai vin la pachet cu un stylus, dar Samsung speră să te convingă prin intermediul noului Notebook 9 Pen.

Indiferent cât de bine te-ai obișnuit să desenezi cu degetul pe un touchscreen sau să iei câteva notițe, nimic nu se compară cu experiența utilizării unui creion. Tocmai din acest motiv, sud coreenii sunt de părere că ar exista în continuare un public pentru laptopuri cu stylus. Dovada acestei filozofii este un sistem cât se poate de actual din prisma configurației dotat cu un stylus similar cu cel livrat împreună cu Samsung Galaxy Note.

Dacă te-a încântat din totdeauna funcționalitatea gadgetului S Pen, dar ți-ai dorit să o experimentezi pe o suprafață de lucru mai mare, o poți face prin intermediul noului Samsung Notebook 9 Pen. Acesta ar fi trebui să aibă parte de o lansare oficială cu ocazia CES 2019, în primele săptămâni ale anului viitor. Din motive necunoscute însă, a fost lansat mai devreme.

Acesta este succesorul unui laptop lansat în urmă cu aproximativ un an, ce purta același nume. Configurația hardware a fost actualizată între timp și, în funcție de nevoile tale, îl poți achiziționa într-o variantă de 13 sau 15 inci.

Dincolo de variația de diagonală, cele două computere au același hardware la interior. Asta înseamnă că vor ascunde cele mai noi procesoare Intel Core de generația a opta. Vor avea plăci video GeForce MX150 cu 2GB de memorie dedicați și, nu în ultimul rând, vor include o cantitate generoasă de memorie RAM LPDDR3. Amatorii de securitate sporită vor aprecia cu siguranță prezența posibilității autentificării prin amprentă și recunoaștere facială. Difuzoare vor fi însoțite de brandul AKG, în timp ce conectica include USB C și Thunderbolt 3.

Noile laptopuri Samsung Notebook 9 Pen vor fi realizate din aluminiu și vor fi însoțite de un S Pen în pachet. Prețul de pornire pentru configurația de bază este de 1400 de dolari, iar în magazine vor ajunge la începutul lui 2019.

PR-Airforce_KV_B-Type_Output

Citește și:
Etichete: