Samsung lansează două telefoane ieftine care nu-ți țin de cald

Samsung lansează două telefoane ieftine care nu-ți țin de cald

După ce au fost subiectul mai multor speculații în ultimele săptămâni, Galaxy J4+ și Galaxy J6+ au fost lansate de Samsung în mod oficial. Nu sunt foarte diferite și nici foarte speciale, dar își vor găsi cu siguranță un public.

Dacă te-ai fi așteptat ca după lansarea Galaxy Note 9, Samsung să micșoreze ritmul lansărilor de smartphone-uri în 2018, te-ai înșelat amarnic. Producătorul sud coreean a dezvăluit în mod oficial două terminale din familia sa de aparate entry level – Galaxy J.

Intitulat Samsung Galaxy J4+ și Galaxy J6+, terminale sunt atât de similare încât ar fi putut, la fel de bine, să fie intitulat Galaxy J4+ și J4++, conform celor de la GSMArena.  Ambele aparate se ascund în spatele unui panou de 6 inci cu o rezoluție nativă de 720 x 1480 de pixeli. La interior, atât J4+, cât și J6+ utilizează același procesor proprietar la celor de la Samsung. Este vorba de un Exynos 7570 Quad Core tactat la 1,4 GHz.

Din motive greu de înțeles, telefoane folosesc același acumulator de 3300 mAh și sunt preinstalate cu Android 8.1 Oreo. Nu s-a făcut nicio mențiunea la programul Android One și s-ar putea să fie inutil să speri să vezi vreodată o versiune de Android P disponibilă pentru oricare dintre cele două.

Diferențele în Samsung Galaxy J4+ și Galaxy J6+ pleacă de la cantitatea de memorie RAM și de memorie internă cu care le poți cumpăra. Galaxy J6+ este cel mai potent dintre cele două și îl poți cumpăra cu 3 sau 4 GB RAM și 32 sau 64 GB de spațiu de stocare. Galaxy J4+ este disponibil, în funcție de buget, cu 2 sau 3GB RAM și o memorie internă de 16 sau 32 GB. În final, depinde de ce ai nevoie.

Galaxy J6+ are două camere principale, de 13 și 5 megapixeli, la care se adaugă o cameră principală de 8 megapixeli. Galaxy J4+ are o singură cameră principală de 13 megapixeli și o cameră de 5 megapixeli. În privința opțiunilor de securitate, Galaxy J6+ are un senzor de amprentă pe marginea laterală, iar J4+ s-ar putea să vină fără.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI