Samsung încearcă să te îmbie cu un laptop de gaming impozant

Samsung încearcă să te îmbie cu un laptop de gaming impozant

Anunțat în urmă cu câteva luni, Odyssey Z este cel mai nou portabil de gaming al celor de la Samsung, iar acum poate fi achiziționat în mod oficial.

Se împlinesc aproape șase luni de când am aflat primele detalii despre cel mai nou notebook al sud coreenilor pentru plăcuta activitate de gaming. Cum s-a mai întâmplat însă în trecut și cu alte gadgeturi, abia acum îl poți însă comanda, în funcție de zona în care te afli pe glob. Cu un design original și o serie de particularități interesante, micuțul pare o alternativă interesantă pentru creații de la Alienware, MSI sau ASUS.

Samsung Odyssey Z se ascunde în spatele unei carcase finuțe din aluminiu eloxat. Este disponibil într-o singură diagonală de 15 inci, iar rezoluția sa nativă este Full HD. Tastatura este iluminată cu LED-uri de culoare roșie, iar primul rând de taste din partea de sus oferă acces facil la diverse optimizări pentru experiența de gaming oferită, inclusiv modificarea numărului de cadre pe secundă.

La interior, partea de performanță este asigurată de un Intel Core i7-8750H hexa core cu 16GB RAM DDR4 RAM și un SSD de 256 GB. Chipsetul grafic folosit este un NVIDIA GeForce GTX 1060. Pentru ca lucrurile să se miște cât se poate de lin, inginerii de la Samsung au făcut mai multe îmbunătățiri pe partea sistemului de răcire prin dezvoltarea unor tehnologii proprietare.

Întregul sistem este intitulat AeroFlow Cooling System și include trei componente cu nume pretențioase: Dynamic Spread Vapor Chamber, Z AeroFlow Cooling Design și Z Blade Blower. Toate acestea colaboreză pentru a-ți răci sistemul fără un volum semnificativ de zgomot în sesiunile intense de gaming. Dacă vrei liniște totală când navighezi pe internet, există posibilitatea activării unui mod silențios care îți stinge aproape complet ventilatoarele active.

Samsung Odyssey Z poate fi achiziționat de la majoritatea comercianților online, inclusiv Amazon, de la un preț de aproximativ 1800 de dolari.

Citește și: