Samsung Galaxy Book 2 ar fi cea mai bună alternativă la Microsoft Surface

Samsung Galaxy Book 2 ar fi cea mai bună alternativă la Microsoft Surface

În cazul în care cochetai de mult timp cu un gadget precum hibridele Microsoft Surface, s-ar putea să te încânte noul Samsung Galaxy Book 2.

În urmă cu aproximativ un an, cei de la Samsung au intrat în concurență directă cu Microsoft pe zona de sisteme portabile hibride. La această oră, Microsoft a lansat șase generații de sisteme Surface, în timp ce Samsung tocmai a anunțat noul său Galaxy Book 2, ilustrat în imaginea de mai sus.

Foarte similar ca execuție și concept cu Microsoft Surface, noul Samsung Galaxy Book 2 a fost dezvăluit de curând de către oficialii sud coreeni. Acesta perpetuează același concept introdus în 2017 cu primul Galaxy Book, dar actualizează configurația hardware de la interior.

Au existat câteva speculații pe marginea acestei lansării, dar abia acum aflat detaliile complete referitoare la tableta cu Windows, o tastatură detașabilă și un stylus. Practic, vorbim de o tabletă care poate, la fel de bine, să funcționeze ca un laptop.

Samsung Galaxy Book 2 este construit în jurul unui Snapdragon 850 cu 4GB RAM. Din acest motiv, pe lângă faptul că vei putea să te bucuri de conectivitate Wi-Fi, o conexiune LTE va fi de asemenea disponibilă pentru deplasări. Samsung promite o autonomie de 20 de ore pentru noua tabletă, dar valoarea respectivă va varia semnificativ în funcție de activitățile pe care le întreprinzi.

Ecranul folosit va fi unul de 12 inci cu o rezoluție nativă de 2160 x 1440 pixeli și tehnologie sAMOLED. Cantitatea de memorie internă va fi de 128GB. Pe partea de conectică, te vei bucura de două porturi USB Type C, un slot pentru carduri microSD și o ieșire de 3,5mm pentru căști. Ca bonus, ai o cameră principală de 8 megapixeli pe spatele la Galaxy Book 2 și o a doua cameră de 5 megapixeli pentru selfie-uri și video conferință.

Operatorii americani s-au îngrămădit să ofere noua tabletă cu un abonament de date la un preț de aproximativ 1000 de dolari. Rămâne să vedem cât timp va trece până când vom putea să punem mâna pe ea în România.

Citește și:
Etichete: