Parrot te face să vrei o dronă cu acest model compact și inteligent

Parrot te face să vrei o dronă cu acest model compact și inteligent

Timp de câțiva ani, dronele de top au necesitat foarte multă grijă la întreținere și transport, dar modelele compacte precum Parrot Anafi joacă în alt film.

Parrot a fost una dintre primele companii implicate în producția de drone pentru persoane obișnuite, cu abilități de captură video și manevrare prin intermediul smartphone-ului. Între timp, DJI a devenit liderul absolut în domeniu, cu variante pentru fiecare tip de utilizator și orice scenariu. Asta nu înseamnă însă că francezii se dau bătuți.

Compania franceză Parrot tocmai a dezvăluit cea mai nouă dronă compactă din portofoliu. Aceasta este promovată ca fiind cea mai silențioasă și cea mai mică dronă din lume cu abilități de captură 4K HDR.

Când nu o pilotezi cu ajutorul smartphone-ului din dotare sau al unui controller dedicat, se pliază surprinzător de ușor și poate fi strecurată într-o geantă de umăr fără dificultăți majore.

Spre deosebire de dronele care suportă găzduirea unei camere GoPro sau a unui DSLR, Parrot Anafi incorporează camera video în partea din față a dronei și nu necesită o investiție adițională. Poate filma la rezoluție 4K UltraHD la o viteză de 30 de cadre pe secundă, iar dacă te rezumi la Full HD 1080p te bucuri de 60 de cadre pe secundă.

[readmore]

Senzorul de captură are 21 megapixeli, iar mecanismul de tip gimbal pentru stabilizare oferă un grad de libertate pentru cameră de 180 de grade. Zoom-ul optic este de 3x. La fel ca multe dintre dronele lansate în ultimii ani, Anafi te poate urmări fără nici un fel de probleme, indiferent dacă mergi pe motocicletă sau alergi prin pădure.

Autonomia specificată este de 25 de minute și, în modul Sport, poate atinge o viteză de 53 Kmph. Poate fi controlată de la o distanță maximă de 4 kilometri.

Disponibilă începând cu 1 iulie, noua dronă va avea un preț de achiziție de 700 de dolari, la care se adaugă 100 de dolari pentru o baterie suplimentară.

Parrot_ANAFI_Lifestyle_Handlings_03_Unfold

Citește și:
Etichete: