Opera Touch îți face statul pe net mai ușor pe iPhone

Opera Touch îți face statul pe net mai ușor pe iPhone

Dacă îți doreai un browser menit să faciliteze navigarea pe internet cu o singură mână, te vei bucura de lansarea Opera Touch pe iPhone.

În luna aprilie a acestui an, cei de la Opera au lansat un nou browser pentru mobile. Era intitulat Opera Touch și se prea pentru terminalele cu Android. Departe de a fi revoluționar, progrămelul facilita navigarea pe internet cu o singură mână, chiar și în cazul terminalelor cu diagonale foarte mari.

După o lungă perioadă de exclusivitate, același browser poate fi acum experimentat de către posesorii de terminale cu iOS. Mai ales dacă ai un iPhone Xs Max sau un iPhone 8 Plus, este genul de aplicație care te va ajuta să navighezi mult mai facil pe site-urile web care te interesează.

Cei de la Opera sunt încrezători că există suficient de multe particularități interesante în noul Opera Touch, încât să-l transforme într-o alternativă utilă pentru Safari. Nu este doar rapid și frumos, ci are o interfață simplă cu care poți interacționa integral fără să schimbi poziția telefonului în mână.

Ideea de viteză într-un browser de mobil este destul de complicată, dar cei de la Opera sunt optimiști. Schimbările pe care le-au introdus, comparativ cu un browser tradițional, te vor face să ajungi mai repede la ce ai nevoie. De la prima pornire, te vei afla în modul de căutare, cu tastatura virtuală gata afișată pe ecran, pentru a te scăpa de parcurgerea unor pași în plus. În mod previzibil, nu va lipsi posibilitatea sincronizării istoricului de navigare și a site-urilor favorite cu versiunea pentru desktop-uri și notebook-uri a browserului de mobil.

Ca bonus, noul browser va veni la înaintare cu un ad-blocker integrat, ca să ai mai puține reclame online. Printr-un mecanism anti-criptojacking, Opera Touch se asigură că nu vei intra pe un site care să mineze bani virtuali cu resursele hardware ale iPhone-ului tău. Dacă te încântă oferta, îl poți descărca gratuit din AppStore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: