OnePlus 6, în testul suprem de rezistență: cât de bine rezistă?

OnePlus 6 a fost unul dintre cele mai așteptat smartphone-uri din ultimele luni și, deși nu s-a lansat de mult timp, a trecut deja printr-un test agresiv de durabilitate.

În urma unui set de speculații desfășurat pe parcursul mai multor luni, OnePlus 6 s-a lansat oficial în prima jumătate a acestei săptămâni. Telefonul este departe de a fi revoluționar, dar include câteva particularități care merită toată atenția. Mai mult decât atât, pare să incorporeze un grad de anduranță surprinzător de mare.

OnePlus 6 este primul telefon al chinezilor ce include un spate de sticlă. Acesta este trendul actual din piață și reprezintă o necesitate pentru încărcarea wireless. Din același motiv, vezi un spate de sticlă pe iPhone 8 sau iPhone X. Din păcate, un spate de sticlă vine la pachet cu o serie suplimentară de potențiale probleme și costuri generoase în cazul în care se sparge.

Una peste alta, mulți au fost curioși dacă procesul elaborat prin care este realizată sticla de la OnePlus 6 generează rezultate andurante. Răspunsul la această dilemă au încercat să-l ofere cei de la JerryRigEverything. Acesta este un canal de YouTube care și-a făcut un obicei din exploatarea telefoanelor proaspăt lansate. Majoritatea dispozitivelor la care doar visezi au fost trecute prin acest test ce implică îndoire, zgâriere sau ardere.

Clipul de test pentru OnePlus 6 a apărut online la scurt timp după lansarea oficială a aparatului. Fanii OnePlus se vor bucura să afle că orice emoție legată vulnerabilitatea spatelui de sticlă a fost spulberată. Ecranul se zgârie doar cu șurubelnițe de nivel 6 pe scara Mohs de rezistență. Zgârieturi profunde se văd la nivelul 7. Aceleași rezultate au fost înregistrate la majoritatea telefoanelo scumpe ale momentului.

În final, clipul este unul important dacă te gândești la o eventuală achiziție de OnePlus 6 și s-ar putea să te liniștească dacă aveai vreo dilemă legată de sensibilitatea arătosului gadget.

Alexandru Puiu
08:14 18.05.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video