22 oct. 2018 | 09:55

Oferte eMAG la telefoane bune de cumpărat toamna asta

ACTUALITATE
Oferte eMAG la telefoane bune de cumpărat toamna asta

Până la Black Friday 2018 mai e mai puțin de-o lună. E însă o perioadă excelentă pentru oferte, iar eMAG nu duce lipsă de ele.

Dintre toate telefoanele listate de eMAG, unele dintre ele probabil disponibile de Black Friday, am ales câteva modele cu care nu greșești. N-am pus niciun iPhone, că prețul e mai mare la modelele noi, dar găsești modele cu Android.

Oferte eMAG la telefoane cu Android

Cam pe același loc în top este și Samsung Galaxy Note 9. Are 128 GB spațiu de stocare, un ecran impresionant de 6,4 inci și două camere foto de câte 12 megapixeli. Rulează Android Oreo, dar va primi actualizare cât de curând la cea mai nouă versiune. Îl găsești în oferta eMAG.

Huawei Mate 20 Pro e concurentul direct pentru Samsung Galaxy Note 9 și iPhone Xs Max. Are o baterie mare, un ecran pe măsură și câteva specificații impresionante. Se remarcă și prin camera foto – modul de trei senzori – și cu un scanner de amprentă în ecran. Găsești telefonul la eMAG aici.

Ceva mai popular este Nokia 6.1. Acest model introdus la începutul anului are 32 GB spațiu de stocare, 3 GB de memorie RAM si un ecran de 5,5 inci Full HD. Rulează Android, va primi actualizări destul de des si are un raport excelent între calitate și preț. Îl poți cumpăra acum de la eMAG.

Întâi de toate, un telefon ieftin: Xiaomi Mi A2 cu 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și face parte din programul Android One, astfel încât ar trebui să primești rapid actualizări. Telefonul mai are și un ecran de 6 inci Full HD+. Îl găsești în oferta eMAG.

Un mode special și spectaculos este Cat S61. Are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 5,2 inci. Avantajele lui sunt însă altele. Are o cameră termică, are un instrument de măsurat distanțe și rezistă la apă și praf. E proiectat, altfel spus, să reziste și asta îl bagă direct în top cu cele mai bune telefoane. eMAG îl are în oferta deja.