05 mart. 2018 | 16:43

Oferte eMAG la electrocasnice de care să profiți acum

ACTUALITATE
Oferte eMAG la electrocasnice de care să profiți acum

Între noile oferte eMAG poți găsi o mulțime de prețuri bune la electrocasnice, astfel că dacă ai de gând să aduci ceva nou în bucătărie, acum e momentul.

Frigul se termină curând, deși tot suntem amenințați că va reveni până în aprilie, așa că te poți bucura de electrocasnice care să te ajute să te încălzești sau să prepari un grătar ca în aer liber la tine în bucătărie.

Oferte eMAG la electrocasnice:  Calorifer electric Star-Light YOHF13

Cu siguranță ai trecut prin chinul de a avea oprită căldura când afară era extrem de frig. Pentru a evita această problemă, un calorifer electric este ideal. Caloriferul Star-Light are o putere de 2500 wați – exact cât trebuie pentru a încălzi o cameră dintr-un apartament de bloc. Poți seta temporizatorul în funcție de cât timp vrei ca încălzitorul să fie pornit. Acum că e redus cu 45%, e o investiție care merită banii din plin. Îl poți găsi AICI.

Electrocasnice la ofertă pe eMAG: Mașină de spălat vase Bosch SMS46GI05E

Această mașină îți va ușura cu mult existența. Aparatul detectează gradul de murdărie al vaselor și ajustează consumul de apă, temperatura apei și timpul de clătire în funcție de acesta. Mai mult, gradul de duritate a apei este reglat automat, pentru a proteja materialele fine precum porțelanul și cristalul. Poți programa mașina să funcționeze atunci când mergi la muncă – sau, de ce nu, când dormi, pentru că are un sistem de reducere a zgomotului. O poți cumpăra de AICI, redusă cu 40%.

eMAG are reduceri mari la electrocasnice: Robot de bucătărie Heinner HFP-550IX

Dacă vrei un robot de bucătărie care să fie și util și cât de cât silențios, acesta este ideal. Are o putere de 550 wați. Capacitatea bolului este de 1,2 litri, iar al blender-ului este de 1,5 litri. Mai mult, corpul de bază al aparatului include un sertar în care poți depozita accesoriile. Astfel, eliberezi din spațiul pe care l-ar ocupa de altfel toate accesoriile unui aparat clasic. Îl găsești redus cu 65% AICI.

Oferte eMAG la electrocasnice: Grătar și rotisor ceramic Harlem Shashlik

Dacă nu mai poți aștepta până când vine sezonul pentru grătare în aer liber, acest aparat te va ajuta. Poți pregăti la el frigărui, carne pentru shaorma sau kebab, precum și legume. Durează doar între 20 și 30 de minute să prepari carnea și între 10 și 15 minute legumele. Procesul de gătire nu va elibera fum, așa că nu este nevoie să îți faci griji. Aparatul îl găsești AICI, redus cu 43%.