10 oct. 2018 | 10:26

Oferte eMAG în plină campanie de reduceri de care să profiți

ACTUALITATE
Oferte eMAG în plină campanie de reduceri de care să profiți

Încă două zile, eMAG are campanie de reduceri. A denumit-o Stock Busters și cuprinde câteva categorii la care să arunci o privire și să vezi dacă te interesează ceva.

Stock Busters, în principal, e o ocazie excelentă să-ți schimbi televizorul, telefonul sau chiar laptopul. Dincolo de asta, poți profita de electrocasnice și, eventual, produse de bricolaj. Telefoanele sunt însă cele pe care le folosești cel mai des și din ofertele eMAG am ales câteva modele de care să profiți.

Oferte eMAG Stock Busters pentru telefoane

Întâi de toate, un telefon ieftin: Xiaomi Mi A2 cu 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și face parte din programul Android One, astfel încât ar trebui să primești rapid actualizări. Telefonul mai are și un ecran de 6 inci Full HD+. Îl găsești în oferta eMAG.

De la Apple, dacă nu vrei un telefon imens, încă există modelul de 4 inci și, odată cu iOS 12, a devenit mult mai rapid și mai util. iPhone SE, în versiunea disponibilă la eMAG, are 32 GB spațiu de stocare, ecran de 4 inci și o cameră foto de 12 megapixeli. Desigur, îl iei mai ales dacă vrei să profiți de dimensiunea acestuia și că ușor de folosit cu o mână, ușor de ținut în buzunar fără să fie incomod. Îl găsești aici cu preț mai mic.

De la chinezi mai este și Pocophone. Are un spațiu mare de stocare, 128 GB, 6 GB de memorie RAM și 6 inci de ecran Full HD+. E un fel de telefon minune lăudat de toată lumea. Poate că nu e cel mai bun, dar măcar îți oferă mult spațiu de stocare la preț mic. Îl găsești cu preț bun la eMAG.

Iar o ofertă pe care n-o poți refuza e la ASUS Zenfone 5z. Are 6 GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare, o baterie de 3.300 mAh și două camere foto de 12 și 8 megapixeli. Procesorul e cel mai bun: un Qualcomm Snapdragon 845. E destul de proaspăt pe piață și cu un raport excelent între cost și performanțe. Telefonul e disponibil cu preț bun la eMAG.

Nu în ultimul rând, încă un iPhone. E vorba de un iPhone 8 cu 64 GB spațiu de stocare. Are o cameră foto de 12 megapixeli, un procesor foarte bun și a primit deja actualizare la cel mai nou sistem de operare. E acum la același preț cu alte telefoane premium Android. E disponibil în campania eMAG.