01 iun. 2018 | 13:17

Oferta Digi Mobil cu zero avans și preț mic la telefoane Samsung

ACTUALITATE
Oferta Digi Mobil cu zero avans și preț mic la telefoane Samsung

Digi Mobil a venit cu pachete noi de 1 iunie. Oferta nu ține mult, așa că uite ce ai putea cumpăra în prima jumătate din iunie.

Ultima ofertă Digi Mobil foarte bună a fost cu zero avans pentru Samsung Galaxy S9, dar și cu un bonus pentru cei care alegeau să se porteze la operator. Acea ofertă s-a terminat pe 31 mai.

Odată cu 1 iunie, Digi Mobil a revenit cu telefoane Samsung. Dintre cele pe care le are la ofertă am găsit două modele care-și fac treaba.

Oferta Digi Mobil prin care cumperi Samsung Galaxy A8

Digi Mobil vrea să-ți portezi numărul în rețeaua sa. Dacă faci asta, promite zero avans pentru anumite telefoane, dar și 24 de rate fără dobândă (prin ING Bank). Mai avantajos e că primești 50% reducere timp de șase luni la abonament.

Abonamentul pe care îl propune operatorul este un Optim Nelimitat de 4,8 euro pe lună. Primești 50 GB de trafic lunar la viteze 4G și 10 GB de trafic la viteze 3G. Dincolo de asta, ai nelimitat convorbiri în toate rețelele naționale fixe și mobile.

Ca telefoane, cel mai bun pe care îl poți cumpăra cu această ofertă este Samsung Galaxy A8. A fost lansat în 2018 și e compatibil VoLTE și VoWiFi pentru convorbiri foarte bune. Avansul e zero, iar lunar plătești 80 de lei pentru el.

[readmore]

Al doilea Samsung pe care Digi Mobil îl are în ofertă este Galaxy J5 (2017) cu 37,5 lei pe lună. Firesc, există și un Samsung Galaxy J3 (2017). Poți vedea oferta completă aici.

Mai e însă un model pe care să îl iei în calcul. L-am folosit în ultima perioadă și e foarte bun. E vorba de Motorola G6 Play, cu baterie mare și un preț foarte bun. Acesta e tot la ofertă cu zero avans, iar pe lună plătești 33 de lei pentru el. Dacă vrei să afli mai multe despre telefon, poți verifica review-ul pe care l-am publicat pe PLAYTECH.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele