Noul monitor HP e bun la orice, printr-un singur cablu USB-C

Noul monitor HP e bun la orice, printr-un singur cablu USB-C

Cei de la HP s-au decis să le facă viața mai ușoară fericiților utilizatori de laptopuri cu porturi USB-C. Printr-un singur cablu, ai atât semnal video 4K, cât și alimentarea cu energie electrică.

Cel mai nou monitor HP este soluția perfectă pentru clienții business care au investit de curând într-un MacBook sau MacBook Pro a cărui conectică include doar porturi USB-C. Hewlett Packard are de asemenea câteva sisteme portabile în portofoliu cu conectivitate Thunderbolt de forma unui USB-C. Dacă utilizezi un astfel de notebook, monitorul EliteDisplay S270n te ajută să-ți extinzi spațiul de lucru cu un panou de 27 de inci.

EliteDisplay S270n este un monitor HP construit în jurul ideii de fiabilitate și ușurință la instalare. Panoul IPS de 27 de inci are nevoie de un singur cablu USB-C conectat pentru a primi un semnal video Ultra HD 4K, având o rată de reîmprospătare de 60Hz. Contrastul dinamic specificat este de 10.000.000:1, iar timpul de răspuns specificat e de 14 milisecunde.

În aceeași zi, pentru posesorii de stații grafice au fost anunțate trei monitoare din seria Z, cu diagonale între 27 și 43 de inci. Intitulate Z27, Z32 și Z43, în cazul lor, diagonala corespunde numărului din titlu. Acestea se conectează de asemenea printr-un singur port USB-C la un portabil sau desktop compatibil. Rezoluția nativă este de 3840 x 2160 pixeli, raportul de contrast este de 5.000.000:1, iar panoul este capabil să afișeze 10 biți de culoare, peste un miliard de culori. Pentru a întări argumentul că se pretează pentru cei care lucrează în editare foto-video sau design, Z27 și Z32 sunt livrate gata calibrate.

Ca bonus, HP a anunțat un gadget initulat Thunderbolt Dock G2. După ce conectezi aparatul la un sistem, câștigi două ieșiri 4K native și poți conecta un modul opțional de audio conferință. Deși dock-ul nu are încă un preț specificat, monitoarele încep de la 549 de dolari pentru S270n și continuă cu Z27 la 559 de dolari, Z32 la 899 de dolari și Z43 la 799 de dolari.

Citește și: