25 iul. 2018 | 12:55

Meizu 16 și 16 Plus sunt telefoane de top de la chinezi pentru acest an

ACTUALITATE
Meizu 16 și 16 Plus sunt telefoane de top de la chinezi pentru acest an

Meizu s-ar putea numără printre brandurile chinezești foarte relevante despre care nu știi nimic, iar Meizu 16 este terminalul de top pe care îl vor lansa în acest an.

Au trecut deja câteva luni de când vorbim de Meizu 16, dar se pare că ne apropiem cu pași repezi de lansarea sa oficială. Cea mai recentă dovadă în acest sens vine de la TENAA, autoritatea chineză care trebuie să certifice orice dispozitiv ce urmează să se comercializeze pe teritoriul Chinei.

Conform celor mai recente speculații, Meizu 16 și Meizu 16 Plus vor împărtăși cea mai mare parte a specificațiilor și vor avea parte de o conferință de lansare programată pentru data de 8 august.

Datorită certificării de către TENAA, avem acces la specificațiile complete și o confirmare pe marginea aspectului estetic, deși se cunoșteau de ceva timp particularitățile de design.

Noul telefon de top de la Meizu nu va veni cu breton. În schimb, va avea margini inexistente pe laterale și margini discrete în partea de sus și de jos care îmi aduc aminte, într-o oarecare măsură, de Galaxy S9. Va fi interesant de văzut dacă producătorul va opta pentru un senzor de amprentă integrat în ecran pentru Meizu 16 sau este ascuns în altă parte.

Nu este exclus să includă o formă de recunoaștere facială, dar este puțin probabil să reprezinte singura formă de autentificare pe aparat.

meizu 16 1

Meizu 16 va include o baterie de 2950 mAh, în timp ce partea de procesare va fi asigurată de un Snapdragon 710.

Meizu 16 Plus va fi semnificativ mai sprinten datorită SoC-ului Snapdragon 845 și a acumulatorului de 3570 mAh.

Dacă mai ai vreo dilemă vizavi de cum va arăta aparatul, randările alăturate au fost postate online de vicepreședintele companiei, deci este puțin probabil ca produsul final să devieze de la particularitățile reproduse aici.

Una peste alta, se anunță a fi un terminal interesant. Rămâne să vedem dacă producătorul va face eforturi pentru a-l oferi în afara Chinei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele