Acest telefon Meizu ar putea fi cel mai tare model cu rame inexistente

Acest telefon Meizu ar putea fi cel mai tare model cu rame inexistente

Meizu 16 a fost subiectul multor speculații în ultimele luni și se pare că ne apropiem cu pași repezi de lansarea efectivă a aparatului.

Chinezii sunt mai creativi ca niciodată când vine vorba de lansarea unor smartphone-uri de top. În loc să fie vorba de Samsung sau Apple, producătorii chinezi au reușit să aducă semnificativ mai multe inovații în piața de mobile a ultimilor câțiva ani. Telefoane cu o ramă inexistentă sau infimă, primul smartphone cu un senzor de amprentă integrat în ecran, toate au provenit de la giganți precum Huawei, Oppo, Xiaomi și nu numai.

Conform celor mai recente zvonuri, vârful de gamă al celor de la Meizu ar trebui să aibă parte de o conferință de lansare în luna august a acestui an, foarte aproape de momentul dezvăluirii pentru Samsung Galaxy Note 9. S-ar putea ca Meizu 16 să se lanseze și mai repede decât atât, dacă ar fi să dăm crezare unor afirmații făcute de curând de CEO-ul și fondatorul Jack Wong.

Wong a afirmat că telefonul cu pricina ar trebui să ajungă în piață cât mai repede cu putință. Aceste cuvinte nu pot fi neapărat clasificate ca o negație pentru termenul din august, dar sunt șanse mai mari să fie dezvăluit oficial la mijlocul lunii iulie.

Una peste alta, în funcție de buget, Meizu 16 va fi un smartphone de top și unul mainstream. Practic, se va comercializa atât cu un Snapdragon 845 de la Qualcomm, cât și cu un Snapdragon 710. Din randările care au ajuns pe internet, se pare că va fi unul dintre puținele gadgeturi cu un procesor high-end care nu găzduiește un breton în partea de sus. În schimb, va avea un senzor de amprentă ascuns în ecran și un buton programabil mBack sensibil la presiune instalat pe spate.

Prețul de achiziție pentru versiunea mai rapidă de Meizu 16 va fi de aproximativ 600 de dolari.

Citește și:
Etichete: