Ce mașini sunt așteptate în 2018

Ce mașini sunt așteptate în 2018

Anul 2018 se anunță plin de lansări în lumea automobilistică. Marii producători pregătesc atât mașini noi, cât și facelifturi pentru modele deja existente.

Mercedes pregătește noul Clasa A Sedan, o nouă generație de CLS, hibridul pe hidrogen GLC F-Cell, dar și facelifturi pentru Clasa C și Clasa G.

Jaguar va lansa I-Pace, unul dintre cele mai așteptate SUV-uri electrice la ora actuală. Mașina va apărea pe străzi după jumătatea nului 2018, dar există deja mulți clienți nerăbdători care au comandat mașina.

 

Pentru 2018, Audi are planuri mari. Nemții de la Ingolstadt pregătesc să lanseze câte o mașină la fiecare trei săptămâni. Un calcul sumar arată că ar putea fi lansate 17 mașini noi într-un singur an. Realizabil? Rămâne de văzut. Cele mai așteptate modele sunt: noul Q8, noul Q3, o nouă versiune a lui A1, o nouă generație de A6 sau o nouă versiune de Audi RS5 Sportback.

Aston Martin va scoate la lumină Vantage, rivalul lui Porsche 911. Se cunosc deja câteva informații despre Vantage: motor V8 de 4.0 litri. Va atinge 100 de km/h în 3,5 secunde și va avea o viteză maximă de 313 km/h. Așteptată este și lansarea Aston Martin DBX, primul SUV din istoria mărcii.

Supercarul va fi construit manual în totalitate și toți specialiștii anunță că este schimbarea de care Aston Marin are nevoie în acest moment.

[readmore]

Lexus LS va ajunge în 2018 la cea de-a cincea generație. Automobilul va avea ca și competitori direcți nume consacrate precum Mercedes Clasa S, BMW Seria 7 sau Audi A8. Printre noutățile noului Lexus LS se numără noul sistem de control al sasiului VDIM și pachetul Lexus Safety Sistem+.

Lexus

Volkswagen Passat va trece și el printr-o restilizare. Automobilul cu prețuri ce pornesc în România de la 22.000 de euro se va mândri cu un design robust și mai multe opțiuni multimedia. Și la capitolul siguranță, noul Passat va excela. Mașina va avea în echiparea standard asistenţa la frânarea de urgenţă și sistemul de protecţie în caz de impact.

Citește și: