Mai bun decât iPhone X: s-a lansat oficial Xiaomi Mi 6X

Mai bun decât iPhone X: s-a lansat oficial Xiaomi Mi 6X

Xiaomi Mi 6X a fost dezvăluit oficial în cadrul unui eveniment desfășurat în China. Cu această ocazie, terminalul a fost definit ca fiind mai bun decât Oppo R15 sau iPhone X pe partea de captură foto.

În mai multe teritorii din lumea aceasta, conceptul de marketing nu se referă doar la un mod creativ de a-ți promova produsul. În schimb, sunt acceptate în materialele promoționale afirmații anti-concurență, clasamente fără nici un fel de benchmark obiectiv în spate sau laude imposibil de demonstrat în lumea reală.

În final, nu cred că are vreo relevanță concurentul direct pentru Xiaomi Mi 6X, atâta timp cât smartphone-ul se bucură de actualizări de firmware și arată bine. Asemenea dispozitive merită toată atenția, mai ales pentru că desființează mitul telefoanelor chinezești ieftine și proaste.

Cu un spate multicolor ce îți aduce aminte de iPhone X, telefonul are două camere principale. Prima folosește un senzor Sony IMX486 de 12 megapixeli cu F/1.75 și o diagonală a pixelilor de 1,25 microni. Un pic mai deștept și mai performant, al doilea senzor principal este un Sony IMX376 de 20 megapixeli. Lentilele sunt aceleași pentru toate camerele. Amatorii de selfie-uri de înaltă rezoluție se vor bucura de prezența unei camere de 20 megapixeli pe partea din față. Pentru ca tabloul abilităților de captură să fie complet, o inteligență artificială identifică automat peste 200 de scene cu 12 moduri diferite de portret. La pasul următor, fără nici un fel de intervenție din partea ta, același AI particularizează fotografia perfectă din punctul de vedere al clarității, constrastului și al detaliilor.xiaomi mi 6x

Când vine vorba de hardware, telefonul se ascunde în spatele unui ecran Full HD+ de 5,99 inci, la fel ca Redmi Note 5 Pro. Smartphone-ul se va comercializa în mai multe variante ce vor avea în comun desginul exterior și prezența SoC-ului Snapdragon 660 de la Qualcomm. În rest, pachetul va fi completat, în funcție de buget, cu 4GB RAM și 64GB memorie internă la 210 euro sau 6GB RAM / 64GB de spațiu pentru 30 de euro în plus. Al treilea dintre ele va utiliza 6GB RAM și va face saltul până la 128GB de spațiu. Cititorul de amprentă a fost instalat pe spate, dar telefonul suportă și autentificarea facială. Ca referință, interfața standard a a noului gadget va fi mascată de către Xiaomi cu MIUI 9.5.

Cel mai nou telefon al Xiaomi rulează Android Ore 8.1 și va beneficia de numeroasele particularități descrise mai sus. Acumulatorul de 3010 mAh e compatibil cu QuickCharge 3 și îl vei putea cumpăra într-una din cinci combinații de culori pentru carcasă: Cherry Pink, Flame Red, Sand Gold, Glacier Blue, and Black.xiaomi mi 6x