07 mart. 2018 | 13:00

Netflix anunță Lost In Space, serialul care te face să uiți de E.T.

ACTUALITATE
Netflix anunță Lost In Space, serialul care te face să uiți de E.T.

Lost in Space este viitorul serial SF de la Netflix. La prima vedere, e un remake al altui serial omonim lansat în anii ’60. Se pare însă că-și va depăși sursa de inspirație din toate punctele de vedere.

Lost in Space sau Pierdut în Spațiu pare să fie o premisă foarte interesantă pentru un SF. Din acest motiv, până la viitorul serial Netflix, a mai inspirat și alte pelicule de-a lungul timpului. Intriga pe care o propune serviciul de streaming are însă mai multe în comun cu serialul din 1965 format din trei sezoane, decât cu lung metrajul din 1998.

Noul Lost in Space va avea premiera pe Netflix pe 13 aprilie 2018. La fel ca toate celelalte seriale produse de americani, întregul sezon va fi disponibil pentru vizionare din prima zi. Show-ul va spune povestea familiei Robinson care rămâne pierdută în spațiu în urma unei misiuni de colonizare care a întâmpinat niște probleme necunoscute.

Spectaculos și încărcat de efecte speciale, acest serial introduce câteva schimbări importante, dacă ne raportăm la sursa de inspirație din anii ’60. În varianta originală, Robot avea doar rolul să ajute personajele principale. Acum, originile extraterestre sunt evidente, iar potențialul risc te face să nu ai încredere în el.

Dr. Smith, interpretată de Parker Posey pare să joace un rol important în peliculă, iar creatorul Zack Estrin a ținut să detalieze câteva particularități despre acel personaj într-un interviu acordat publicației Entertainment Weekly. 

[readmore]

Distribuția noului serial îi va mai include pe Toby Stephens (Black Sails, Vexed, 13 Hours), Molly Parker (House of Cards, Goliath, Wormwood) și Max Jenkins, un băiat în vârstă de 12 ani care a mai jucat în Sense8, A Family Man și Popstar: Never Stop Never Stopping.

Lost in Space este cea mai recentă producție Netflix care scoate la iveală interesul serviciului de streaming în SF-uri. Pe lângă Altered Carbon, Black Mirror și Mute, este evident că pasionații de science fiction au numeroase motive să se aboneze la Netflix.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele