Un Lamborghini pentru Hollywood: ține pe capotă o cameră mai scumpă decât mașina

Un Lamborghini pentru Hollywood: ține pe capotă o cameră mai scumpă decât mașina

Cum ar fi să ai un supercar care valorează 200.000 de dolari și căruia să-i adaugi un accesoriu care costă 500.000 de dolari? Ei bine, acest lucru se poate. Mai ales în Statele Unite ale Americii, acolo unde totul este posibil.

Incline Dynamic Outlet (IDO), o companie cu sediul în California, specializată în camere aeriene, a atașat unui model Lamborghini Huracan o cameră de filmat superperformantă, în valoare de peste 500.000 de dolari. „Bijuteria” este, de fapt, o cameră RED Helium 8K, una dintre cele mai performante din lume în acest moment. Aceasta este completată cu un sistem de stabilizare performant.

Pe această cameră pot fi montate mai multe tipuri de obiective, iar filmările sunt de-a dreptul excepționale. Camera a fost amplasată pe un cadru chiar pe capota supercarului. Cum a fost posibil? Ei bine, Lamborghini Huracan are motorul V10 de 610 CP amplasat în partea din spate și capota este un fel de portbagaj.

În imaginile postate pe contul de Instagram se poate vedea cum se descurcă Lamborghini „Huracam” pe circuitul The Termal Club, în urmărirea unui model Ferrari. Fotografiile au strâns mii de like-uri și sute de reacții, majoritatea de apreciere.

Lamborghini Huracam

Lamborghini Huracán va fi cel mai vândut?

Lamborghini Huracán este începând cu 2014 înlocuitorul lui Lamborghini Gallardo, cel mai bine vândut supercar Lamborghini din toate timpurile, cu 14.022 de exemplare. Anul acesta, Lamborghini a anunțat producția a 10.000 de exemplare Huracan în cei patru ani de la debutul modelului. În scurt timp, Lamborghini Huracán ar putea deveni cel mai achiziționat model.

Lamborghini Huracán ajunge de la zero la 100 de km/h în 3,2 secunde și atinge viteza maximă de 325 de km/h.

Modelul Lamborghini Huracan Performante este cel mai rapid model de serie al constructorului. Acesta are un motor de 640 CP și ajunge la 100 km/h în 2.9 secunde. Viteza maximă a rămas aceeași, 325 de km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: DPReview