Jocurile de top vor arăta impecabil pe MSI GS65 Stealth Thin

Jocurile de top vor arăta impecabil pe MSI GS65 Stealth Thin
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
15:15 04.04.2018

Se pare că au apus de mult vremurile în care notebook-urile de gaming erau groase și urâte, iar noul MSI GS65 Stealth Thin este cea mai nouă dovadă în acest sens.

La scurt timp după ce Intel a anunțat disponibilitatea celor mai noi procesoare de top pentru notebook-uri, mai mulți producători s-au aglomerat să lanseze sisteme subțiri și ușoare pentru gaming. În cazul celor de la MSI este vorba de noul MSI GS65 Stealth Thin, cel mai subțire laptop de gaming din portofoliul companiei și, probabil, cel mai ușor. Acesta are o greutate totală de doar 1,85 kilograme.

Numeri pe degete sistemele portabile cu un ecran cu 144Hz, dar MSI GS65 Stealth Thin se numără printre ele și nu vei regreta investiția. Respectiva particularitate se reflectă într-un afișare foarte lină a imaginilor în sesiunile intense de gaming. În rest, vorbim de o combinație între un Intel Core i7 de generația a opta cu șase nuclee și GPU NVIDIA GTX 1070 Max-Q.

În trecut, cei de la MSI au făcut o treabă foarte bună când vine vorba de ultraportabile de gaming, dar noul GS65 Stealth Thin îți atrage și mai tare atenția. Acesta are rame ale ecranului mai subțiri ca niciodată, de doar 4,9 milimetri în jurul unui panou Full HD 1080p.

În cel mai gros punct al său are 17,5 milimetri. Cea mai ambițioasă valoare din lista de specificații tehnice ține de autonomie. GS65 promite să ofere utilizatorilor până la 8 ore departe de priză, deși respectiva cifră trebuie testată și în condiții de gaming, nu doar navigare pe internet.

Dacă îți dorești ceva mai mare și mai puternic, MSI a dezvăluit și noul său vîrf de gamă intitulat GT75 Titan. În funcție de buget, îl poți configura cu noul Intel Core i9 cu șase nuclee. Are o diagonală de 17,3 inci și o greutate totală de 4,5 kilograme.

În pachet, poți opta pentru un chipset grafic NVIDIA GTX 1070 sau 1080 și un panou Full HD cu 120Hz sau 4K. Noile sisteme de la MSI sunt deja disponibile pentru achiziție de la 1800 de dolari în cazul GS65 Stealth Thin și 2400 de dolari pentru GT75 Titan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI