MSI lansează un laptop de gaming ultrasubțire și cu performanțe de invidiat

MSI lansează un laptop de gaming ultrasubțire și cu performanțe de invidiat
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
08:30 05.06.2017

Computex 2017 a reprezentat un prilej unic pentru ca giganții asiatici să iasă la interval cu noile lor creații de competiție, iar MSI GS6VR se numără printre cele care merită toată atenția. 

Deși piața PC-urilor în general nu mai este atât de profitabilă ca pe vremuri, există multe companii care speră să vină la înaintare cu combinația perfectă dintre performanță și preț pentru a atrage clienții. Dacă mai atașezi și câteva superlative absolute întregii ecuații, ai toate șansele să faci valuri în piață. În această categorie intră și MSI GS63VR, un notebook fascinant prin intermediul liniilor simple de design și a tastaturii multicolore.

Noul MSI GS63VR este printre singurele sisteme de pe piață capabil să vină la pachet cu o placă video NVIDIA GeForce GTX 1070 într-o carcasă de doar 1,75 centimetri în cel mai gros punct al său. Conform declarațiilor oficiale, MSI GS63VR este cel mai subțire sistem de gaming din lume cu un astfel de chipset grafic și un monitor atât de capabil. Deși există câteva condiții pentru acel superlativ, rezultatul este un gadget ce va genera invidie printre prieteni și nici nu-ți va trage ghiozdanul în jos în deplasări cu doar 1,9 kilograme.

În ceea ce privește configurația hardware, notebook-ul poate fi achiziționat în mai multe variante proporționale cu bugetul. Implicit vorbim de un notebook de gaming cu diagonala de 15,6 inci, dar MSI GS63VR poate fi cumpărat atât cu un panou Full HD de 15,6 inci cu un timp de răspuns de 3ms, cât și cu un ecran 4K Ultra HD.

Ca idee, acesta este unul dintre puținele sisteme certificate NVIDIA Max-Q. La interior poate ascunde cele mai noi procesoare Intel Core i7, până la 32GB DDR4 RAM și o combinație între un HDD și un SSD. Tastatura ce poate fi luminată într-o varietate foarte mare de culori a fost realizată în colaborare cu SteelSeries. Fiecare tastă în parte poate avea altă culoare.

Detaliile de preț sau disponibilitate nu se cunosc momentan pentu MSI GS63VR, dar există câteva alternative pentru care poți opta dacă îți dorești un portabil de gaming și nu ai răbdare.

Modelul ASUS ROG GL552V vine cu un procesor i7-6700HQ, din generația Skylake, care rulează la 2,6GHz, dar și cu 8GB de memorie RAM. Placa video dedicată GTX 960M este ideală pentru gaming pe ecranul Full HD, cu diagonala de 15,6 inci. La capitolul stocare, ai la dispoziție un HDD de 1TB. Pentru o eventuală achiziție, fă un click AICI.

Acer Aspire F5-573G-55FT este un laptop de gaming pe care te poți baza, la nevoie, mai ales că ai parte de un procesor i7 din cea mai nouă generație, Kaby Lake. Acesta rulează la 2,5GHz, alături de 8GB de memorie RAM. Ecranul de 15,6 inci are în spate o placă video NVidia GeForce GTX 950M, cu 4GB de VRAM, iar la capitolul stocare, un SSD de 256GB ar trebui să fie suficient de cele mai multe ori. AICI găsești toate detaliile despre noul sistem.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI