Instagram te ajută să ai profil verificat, ca al vedetelor pe care le urmărești

Instagram te ajută să ai profil verificat, ca al vedetelor pe care le urmărești

Instagram obișnuiește să-și actualizeze serviciul online la intervale regulate de timp, iar cea mai recentă actualizare este menită să sporească securitatea serviciului.

La fel ca pe Facebook sau Twitter, există un număr foarte mare de conturi false pe Instagram. Datorită modului în care operează, problema propagării de știri false nu a fost la fel de gravă pe a doua cea mai mare rețea de socializare din lume, dar era important să inițieze niște demersuri pentru micșorarea fraudelor pe platformă.

Într-o nouă secțiune intitulată About This Account, vei putea vedea în următoarele săptămâni detalii destul de utile despre conturile pe care le urmărești, mai ales în cazul profilelor cu foarte mulți urmăritori. Vei putea vedea de unde s-a autentificat, când s-au autentificat ultima oară, reclamele pe care le-au postat și conexiunile lor cu alte rețele de socializare. Dintr-un punct de vedere, vei vedea dacă persoana care te urmărește e o personalitate pe care o îndrăgești sau doar cineva care și-a asumat numele respectiv.

Tot pe Instagram, a devenit un pic mai ușor să ai un cont verificat, cu acea bifă albastră în dreptul numelui. Dacă te încântă teribil acea particularitate și crezi că vei avea de câștigat din prezența ei acolo, există un formulat facil la care poți apela in-app prin care îți poți trimite buletinul la Instagram ca să știe dacă ești chiar tu. Astfel, vei ști că nu urmărești vreun cont fals.

Cel mai mare beneficiu pe partea de securitate ce a fost anunțat pe blogul oficial are legătură cu autentificarea în doi pași. Până acum, erai limitat la primirea unor coduri suplimentare de autentificare prin SMS. De acum înainte, vei putea facilita autentificarea prin aplicații recunoscute precum Google Authenticator sau Duo Mobile. Această soluție este mult mai eficientă în cazul în care îți pierzi accesul la numărul de telefon sau cineva are acces la cartela ta SIM. Propagarea noutăților detaliate mai sus pe întregul mapamond ar trebui să dureze câteva săptămâni.

Instagram 2 factor auth

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: