Încărcătorul wireless care nu-ți lasă nicio scuză să mai stai cu cabluri

Încărcătorul wireless care nu-ți lasă nicio scuză să mai stai cu cabluri

Încărcarea wireless nu mai este un moft și tot mai multe telefoane încep să aibă acestă funcție. Pentru ca procesul să fie unul cât mai rapid ai nevoie și de un încărcător de calitate. Ba chiar și cu încărcare rapidă. Am testat unul de la ADATA ca să-ți zic de ce să renunți la cabluri.

Încărcătorul wireless ADATA Qi ACW0100 are o bază metalică din aliaj de zinc și o grosime de 7,5 mm. Îl poți conecta cu un cablu micro USB la o priză sau la calculator și este capabil să încarce un smartphone cu până la 10 wați.

Încărcătorul are două viteze de încărcare una de cinci wați și de 10 wați pentru telefoanele compatibile. Asta înseamnă că ți-ai putea încărca telefonul de la 0% până la 100% într-o oră.

Încărcătorul are un aspect plăcut și designul minimalist îl face potrivit pentru un birou, dar și pentru o noptieră. De asemenea, ADATA Qi ACW0100 poate încărca atât telefoane Android, cât și iOS.

Adata incarcator wireless-1

Dincolo de toate aceste detalii, contează și prețul. Acest model e mai puțin de 100 de lei, la eMAG, ceea ce înseamnă că nu mai ai nicio scuză să nu încerci.

O funcție utilă a acestui pad de încărcare wireless este aceea că detectează obiectele străine și nu pornește procesul de încărcare. Ți-ai aruncat cheile pe birou și au nimerit pe pad? Acesta nu o să înceapă să încarce și să se încălzească degeaba.

Îmi place să folosesc încărcarea wireless pentru că este facilă și nu mai trebuie să scot și să bag cabluri. Totuși, un lucru pe care l-am găsit enervant la aceste încărcătoare este faptul că nu-mi dădeam seama când se încarcă telefonul și dacă cumva s-a întererupt încărcarea (am pus telefonul greșit pe pad).

Încărcătorul ADATA este dotat cu o bandă LED care te informează când telefonul se încarcă, dacă a apărut o eroare sau un alt obiect străin interferează cu încărcarea wireless. Destul de fain că poți arunca o privire pe pad și astfel să-ți dai seama dacă se încarcă telefonul sau nu.

Nu în ultimul rând, modelul CW0100 este construit cu mecanisme de siguranță ce protejează împotriva supraîncălzirii, scurtcircuitării, supratensiunii de intrare și supracurentului de ieșire.

Adata incarcator wireless-2

Citește și: