Giganții internetului și tehnologiei, la București: cum ajungi să-i vezi

Giganții internetului și tehnologiei, la București: cum ajungi să-i vezi
Sursa foto: Bogdan Șerban via iCEE.fest/Facebook

iCEE.fest 2018 e la două săptămâni distanță. E despre tehnologie, inovație, internet, cu prezența unor lideri și vizionari în domeniu. Cum profiți de cele mai bune prețuri la bilete, ca să-i vezi pe toți aceștia.

Interactive Central and Eastern Europe Festival – pe scurt, iCEE.fest – va prezenta la Bucuresti, pe cele șapte scene, speakeri de la companii precum Facebook, Google, The New York Times, Shazam, CNN sau Netflix cele mai noi tendințe în digital și tehnologie.

Anul acesta, organizatorii propun nu mai puțin de nouă linii principale de conținut și aproape 200 de reprezentanți ai unor mari companii care vor susține prezentări si workshopuri, la care se adaugă speakeri și traineri independenți, cunoscuți în întreaga lume.

Printre aceștia se numără Gerd Leonhard, autorul celebrei cărți „Technology vs. Humanity”, David Scheider, co-autor al comediei „The Death of Stalin”, futuristul Simon Gosling, Brian Wong, cel mai tânăr antreprenor din digital & tech care a primit finanțare și autor al cărții „The Cheat Code”, dar și Grant Sabatier, milionar în Bitcoin și promotor al metodelor alternative de economisire. Toți aceștia și mulți alții sunt detaliați aici.

iCEE.fest se desfășoară la București peste exact două săptămâni, pe 14 și 15 iunie. Lista biletelor disponibile este aici. Prețurile se vor majora de vineri, 1 iunie. Pentru elevi si studenți accesul se poate obține gratuit prin înscrierea la bursele iCEE.fest.

Cele nouă linii de conținut de la iCEE.fest

  • Disruption by Tehnology – despre cum tehnologia schimbă modelele de business
  • VR/AR & Creativity – campanii virale spectaculoase si proiecte VR în experiență de cinema
  • Advertising & Marcom – cele mai noi tendințe în comunicarea comercială online
  • Digital Content & AdTechnology – provocările la care sunt supusi producătorii de conținut si cum pot isi pot monetiza traficul într-o industrie dominată de Google si Facebook
  • eCommerce & Retail – linie dedicată celor care vând online produse si servicii
  • Fintech, Blockchain & Cryptocurrencies – o scenă separată dedicată lumii financiar-bancare si a noilor tehnologii din domeniu
  • eHealth & MedTech – transformările aduse de digital în medicină si relația cu pacienții, în parteneriat cu prestigiosul program Stanford Medicine X
  • Tech & Democracy – despre impactul tehnologiei în comunicarea publică și politică, în parteneriat cu Majoritas
  • Startups & Investments – o scenă dedicată antreprenorilor, fondurilor de investiții și startup-urilor

[readmore]

Pe lângă partea „serioasă”, ca de obicei, iCEE.fest e presărat de momente de stand-up comedy susținute de actorul si comediantul britanic Jeff Leach, care e gazda festivalului, precum si de concerte susținute de Arme, The Mono Jacks sau Suie Paparude, care se vor desfăsura în „The Summer Playground” – zona de socializare și distracție a festivalului.

 

Citește și: