Telefonul Huawei cu patru camere care îți amintește de P20 Lite

Telefonul Huawei cu patru camere care îți amintește de P20 Lite

În fuga după fotografii de cea mai bună calitate realizate cu telefonul mobil, Huawei Nova 3 este departe de a fi primul smartphone dotat cu două camere principale și alte două camere frontale.

Huawei Nova 3 ar fi trebuit să fie dezvăluit în cadrul unei conferințe programate pentru data de 18 iulie. Chinezii se pare însă că s-au răzgândit, iar terminalul a ajuns să fie disponibil pentru pre-comandă pe VMall. Dintr-un punct de vedere, putem considera aceasta ca fiind lansarea oficială a micuțului ultra-performant.

Noul smartphone de la Huawei a fost subiectul mai multor speculații în ultimele săptămâni și cele mai multe dintre ele s-au dovedit a fi adevărate. Dispozitivul împărtășește câteva trăsături cu Huawei P20 Lite, dar reușește să se și diferențieze în același timp. Smartphone-ul utilizează un SoC Kirin 970 cu 6GB RAM, dar atuurile sale importante sunt derivate din abilitățile de captură.

Huawei Nova 3 ascunde la interior un octa core format din patru nuclee tactate la 2,4GHz și alte două tactate la 1,8GHz. Poate fi achiziționat într-o singură combinație de memorie RAM cu stocare. Este vorba de 6GB RAM și o memorie interă de 128GB. Acumulatorul de 3750 mAh este compatibil cu tehnologia proprietară Super Charge și ar trebui să se încarce destul de repede.

Huawei-Nova-3

Un pic mare decât Huawei P20 Lite, Nova 3 utilizează un panou LCD de 6,3 inci cu o rezoluție Full HD+ și un raport de aspect de 19:9. Dimensiunile sale sunt de 157 x 73,7 x 7,3mm. Greutatea totală este de 166 de grame. Senzorul de amprentă este găzduit pe partea din spate a telefonului, în centru sus.

În privința posibilităților de captură, are două camere pe partea din spate, de 16 megapixeli RGB cu F/1.8 și de 24 de megapixeli monocrome cu aceeași diafragmă. În partea din față, are două camere de 24, respectiv 2 megapixeli pentru realizarea de seflie-uri spectaculoase cu efectul Bokeh.

Telefonul este preinstalat cu Android Oreo 8.1 mascat de interfața proprietară EMUI. Suportă funcția GPU Turbo și prin tehnologia 3D Qmoji te vei bucura de un sistem foarte similar cu Animoji de la Apple sau AR Emoji de la Samsung. Telefonul va putea fi achiziționat în patru culori cu denumiri pretențioase, Nebula Purple, Black, Aqua Blue și Primrose Gold.

 

Citește și: