HP promite o autonomie impresionantă pentru noul laptop Spectre

HP promite o autonomie impresionantă pentru noul laptop Spectre

La scurt timp după ce și-a actualizat portabilele de top, HP a lansat o versiune actualizată a hibridului HP Spectre X360 care poate fi rabatat la 360 de grade.

Din punct de vedere estetic, micuțul are câteva particularități în comun cu vechea generație. Configurația hardware a beneficiat însă de un salt important, iar cel mai relevant detaliu este derivat din bateria foarte generoasă. Pentru prima oară, autonomia specificată a unui laptop HP este de 22,5 ore.

Cu acest număr, nu este exclus să lucrezi ocazional și să te țină bateria departe de priză pe parcursul unei întregi săptămâni. Conform declarațiilor oficiale, ultraportabilul din imaginile alăturate are cea mai mare autonomie din lume pentru un hibrid cu procesor quad core. Este greu de apreciat cu precizie elvețiană valoarea de adevăr a acestei informații, dar e puțin probabil să fie eronată.

În orice caz, dacă te încântă noul HP Spectre X360, este bine de știut că poate fi achiziționat în două versiuni. În funcție de scenariile de utilizare pe care le ai în minte, poți opta pentru un model cu ecran de 13 sau 15 inci, în diagonală. În plus, fiecare dintre ele poate avea o rezoluție nativă Full HD sau 4K – Ultra HD.

La interior, vor ascunde cele mai noi procesoare Intel quad core de generația a opta. Memoria RAM disponibilă va fi de până la 16GB, în timp ce spațiul de stocare va fi asigurat de un SSD de până la 512GB. Singura diferență între versiunea de 13 și cea de 15 inci este că în varianta mai mare poți opta pentru un chipset grafic dedicat – NVIDIA GeForce GTX 1050TI. În rest, sunt identice.

În privința prețului de achiziție și a detaliilor de disponibilitate, noua serie HP Spectre X360 va ajunge în magazine în luna noiembrie a acestui an. Prețul va fi începe de la 1149 pentru modelul mai micuț și 1389 de dolari pentru versiunea de 15 inci.

hp_13

Citește și: