15 mai 2018 | 20:53

HP a lansat un PC all-in-one care îți asigură și un asistent digital

ACTUALITATE
HP a lansat un PC all-in-one care îți asigură și un asistent digital

Seria HP Envy a inclus din totdeauna o serie de sisteme cu abilități impresionante, dar noul all-in-one lansat cu același brand vine la pachet cu câteva premiere.

Dacă visai de mult timp la un all-in-one care să trezească invidia musafirilor, HP Envy are toate ingredientele pentru a te lăsa cu gura căscată. Centrul atenției este un panou curbat cu diagonala de 32 de inci.

Premiera constă în includerea asistentului virtual Alexa în sistem. Astfel, poți să vorbești cu computerul pentru a-ți închide becurile din casă, pentru a-ți ajusta temperatura la termostat sau pentru a interacționa cu toate celelalte gadgeturi inteligente din casă. Lumina discretă de culoare albastră pe care o vedem pe boxele smart cu Alexa este prezentă și aici, pentru a te avertiza vizual că te ascultă și îți procesează comenzile.

În privința celorlalte dotări și particularități de design, multe dintre ele sunt preluate de la generația anterioară de all-in-one-uri HP Envy. Sistemul audio de la Bang & Olufsen ar trebui să se audă impresionant. De asemenea, dacă ai un smartphone cu încărcare wireless, este bine de știut că-l poți încărca pe baza sistemului. Finisajul de pe spate ce îți aduce aminte de lemn s-ar putea să fie pe placul celor care vor îmbine clasicul cu modernul.

Configurația hardware din interior este una cât se poate de actuală. Creierul întregii afaceri este un procesor Intel Core de generația a opta cu o placă video GeForce GTX 1050. Rezoluția nativă a panoului este de 3440 x 1440 pixeli. Din păcate, nu avem o dată precisă de lansare pentru acest sistem sau un preț de achiziție, dar ar trebui să ajungă în magazine în următoarele luni.

[readmore]

În schimb, dacă nu poți aștepta, o versiune similară ca design cu un panou necurbat de 27 inci și o rezoluție nativă 1440p începe de la 1400 de dolari cu un Core i5, 8GB RAM, 1TB HDD și un chipset grafic GTX 1050. Dacă sari până la 1920 de dolari, primești același panou de 27 inci, dar cu o rezoluție nativă 4K. În plus, procesorul este înlocuit cu un Intel Core i7 de generația a opta, 16GB RAM și un SSD de 256, pe lângă hard disk-ul tradițional de 1TB.

hp-envy-curved-34-2018-rear

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele