Honor Magic 2 este telefonul Huawei cu șase camere și cititor de amprente sub ecran

Honor Magic 2 este telefonul Huawei cu șase camere și cititor de amprente sub ecran

Honor Magic 2 a fost subiectul mai multe speculații în ultima perioadă, dar tocmai a fost anunțat oficial și putem să vedem care particularități s-au confirmat.

Telefoanele glisame păreau să fie o sub-categorie a mobilelor de acum un deceniu, dar au revenit la modă odată cu fuga producătorilor după margini inexistente în jurul ecranului. Folosind acest principiu de funcționare, Xiaomi Mi Mix 3 a fost lansat în urmă cu o săptămână, Lenovo Z5 Pro se va lansa astăzi, iar Honor Magic 2 a fost anunțat oficial în urmă cu mai puțin de 24 de ore.

Ilustrat în imaginile alăturate este cel mai nou vârf de gamă al subsidiarului Huawei. Acesta are șase camere, trei pe o parte și trei pe alta. Chipsetul Kirin 980 pe o arhitectură de 7 nanometri, același pe care îl găsești în Huawei Mate 20 Pro, este responsabil de partea de performanță. Se încarcă mai rapid decât majoritatea telefoanelor din piață datorită unui mecanism pe 40 de wați.

honor-magic-2-2Când pui mâna pe telefonul, îți fură atenția panoul OLED de 6,4 inci fără niciun fel de crestătură. Are o rezoluție Full HD+ cu un raport de aspect de 19:9. Crestătura lipsește pentru că cele trei camere frontale sunt ascunse în mecanismul de glisare și le aduci ”la suprafață” doar în cazul unui selfie sau atunci când vrei să faci o videoconferință.

Pe lângă SoC-ul de top de la Huawei, terminalul va putea fi achiziționat cu 6GB sau 8GB RAM și o cantitate de memorie RAM de 128GB sau 256GB de memorie internă. slotul pentru microSD-uri lipsește, la fel ca în cazul ZTE Nubia X, cu două ecrane.

Partea de captură a noului telefon reprezintă cea mai interesantă componentă a ecuației. Are o cameră principală de 16 megapixeli, un senzor monocrom de 24 de megapixeli și o cameră adițională de 16 megapixeli cu o lentilă ultra-wide. Nu există o cameră telephoto, cum găsești la Huawei P20 Pro. În contrast cu Huawei Mate 20 Pro, există senzorul monocrom care lipsește din cel mai recent vârf de gamă al chinezilor.

Pe partea din față, ai o cameră de 16 megapixeli responsabilă de selfie-uri de calitate peste medie. Pe lângă ea, sunt două camere de 2 megapixeli care funcționează ca senzori de adâncime. Un cititor de infraroșu facilitează deblocarea facială, într-o manieră similară cu mecanismul Face ID de la Apple. Un cititor de amprentă sub ecran este de asemenea inclus.

Acumulator de 3400 mAh ajunge până la 50% în doar 15 minute prin portul USB C și 85% după 30 de minute la priză. O mufă de căști lipsește. Din motive greu de înțeles, incorporează un asistent virtual proprietar intitulat Yoyo.

În prima etapă de propagare, Honor Magic 2 va fi disponibil doar în China în finisajele albastru, roșu și negru. Prețul de pornire este de 480 de euro pentru combinația dintre 6GB RAM și 128GB de memorie internă și sare până la 610 euro pentru 8GB RAM și 256GB de spațiu. Primele unități vor fi livrate pe 6 noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: