16 oct. 2018 | 20:03

Cum și-a prins soția infidelă pe Google cât căuta o destinație de vacanță

ACTUALITATE
Cum și-a prins soția infidelă pe Google cât căuta o destinație de vacanță
Screenshot din Google Street View, zona Piața Universității, București. Nu, zona n-are legătură cu subiectul articolului.

Google Street View este un instrument software care îți face viața semnificativ mai ușoară, dacă vrei să călătorești virtual în orașe sau pe insule îndepărtate, pe care, poate, nu ai ajunge niciodată.

Pe lângă țări străine, Google Street View te ajută să vezi strada pe care stai sau cartierul în care te-ai născut. Imaginile oferite de serviciul Google sunt actualizate la intervale regulate de timp și pot fi percepute ca un stop cadru al istoriei unui loc.

Nu toate imaginile capturate în programul Street View sunt însă corecte sau utile. Uneori, s-ar putea să vezi niște cadre suspecte sau ciudate. În plus, deși fețele oamenilor sunt încețoșate de cele mai multe ori, nu este exclus să te identifici pe tine sau pe un apropiat într-un set de cadre disponibile online.

Din păcate pentru un bărbat din Peru, Lima, Google Street View i-a adus la cunoștință că soția l-a înșelat. Imaginile surprinse au trădat într-o manieră cât se poate de autentică faptul că cei doi surprinși într-un cadrul de mai jos nu încercau să fie amici.

Situația a fost următoarea.

Soțul înamorat naviga pe site-uri cu locații turistice pentru a identifica următoarea destinație pentru câteva zile de relaxare alături de soție. În acel context, a ajuns pe Street View și a început să se plimbe pe o alee încărcată de flori din Lima. Nu mică i-a fost mirarea când și-a identificat soția într-un cadru, pe o bancă, cu un bărbat necunoscut care stătea întins în poala ei.

La scurt timp după eveniment, și-a confruntat soția și aceasta a confirmat autenticitatea imaginilor. Partea un pic tristă este că imaginile folosite în Street View erau din 2013. Ca urmare, relația surprinsă este posibil să se fi încheiat de mult timp. Din păcate, soțul dezamăgit a decis să-și părăsească soția după evenimentul cu pricina, finalitatea fiind un divorț dureros.

sotie infidela google street view

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele