Google Chrome silențios: cum treci toate taburile noi pe mute

Google Chrome silențios: cum treci toate taburile noi pe mute

Internetul a devenit o sursă de stres semnificativă din cauza reclamelor care te surprind cu sunete stridente de speriat. În Google Chrome, le poți reduce însă la zero.

Google Chrome este cel mai popular browser la nivel global, pe orice platformă. Fascinația oamenilor pentru browserul Google se datorează, în egală măsură, suportului pentru extensii terțe și performanței sale native. În plus, opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a-ți personaliza experiența de utilizare reprezintă un alt atu important. Iar dacă asta nu era suficient, gigantul din Mountain View face eforturi pentru a introduce funcții noi în browser cu fiecare versiune lansată.

Zgomotele supărătoare au devenit o constantă în universul online actual. Dacă ai însă o versiune recentă de Chrome, fără să instalezi vreo extensie suplimentară, poți rezolva pentru totdeauna problema reclamelor cu sunet.

Cnet silențios

Ai două abordări prin intermediul cărora poți soluționa problema. În Google Chrome există o listă albă și o listă neagră. În lista neagră, poți adăuga cu ușurință adrese web pe care le vrei trecute pe silențios cu un click dreapta pe tabul cu pricina, urmat de un click pe Mute site.

Dacă interacționezi deseori cu site-uri supărătoare, poți tăia sunetul tuturor paginilor web pe care le accesezi și poți defini doar câteva excepții precum YouTube, de pe care vrei în continuare să asculți muzică sau să te uiți la filme. În acest scop, faci click pe cele trei buline din dreapta sus și optezi pentru Settings. Apeși pe Advanced la capătul listei de opțiuni și, la secțiunea Privacy and Security, faci click pe Content Settings.

De aici, te interesează Sound. În partea de sus, debifează Allow sites tu play sound (recommended). În secțiunea Allow, apasă pe Add în partea dreaptă a ferestrei și tastează URL-urile din partea cărora vrei să mai auzi sunete. În captura de ecran de mai jos, am creat un exemplu cu PLAYTECH.

Google Chrome silentios

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: