26 feb. 2018 | 09:00

eMAG: prețuri bune la resigilate pentru telefoane de top

ACTUALITATE
eMAG: prețuri bune la resigilate pentru telefoane de top

Din când în când, eMAG are oferte foarte bune la resigilate. Așa e cazul și acum, unde găsești telefoanele de top din 2017, dar la preț mai bun.

De la Apple până la Samsung, la resigilate găsești tot felul de telefoane high-end din 2017 la preț bun. Totodată, găsești laptopuri, televizoare sau electrocasnice și nu numai. Sun resigilate, pentru că diverși cumpărători le-au returnat, dar altfel beneficiază de garanție. Sigur, unele pot avea mici urme de folosire, dar ce câștigi la preț poate compensa asta.

eMAG la resigilate: ce telefoane de top găsești la preț bun

Apple iPhone 7 e prima recomandare. E un telefon mai vechi, dar cum iPhone 8 n-a venit cu noutăți prea mari merită acesta o șansă. Are ecran de 4,7 inci, rulează deja cel mai nou iOS, are o cameră foto de 12 megapixeli și e rezistent la apă. Îl găsești la resigilate eMAG cu un preț bun.

LG V30 e un telefon destul de lăudat în afară, dar în România n-a venit oficial. La eMAG e listat cu aproape 1.000 de lei sub prețul inițial. Are un ecran de 6 inci QuadHD+, 4GB de RAM și 64GB spațiu de stocare, iar camera foto e duală cu senzori de 13 și 16MP. Bateria este de 3.300 mAh. Îl găsești la resigilate cu un preț decent.

[readmore]

Poate cel mai interesant telefon la final de 2017 a fost Huawei Mate 10 Pro. A adus multe schimbări pentru filosofia de design și de funcționalitate a Huawei, a introdus ecranul de 18:9 și procesorul cu inteligență artificială. Altfel, Huawei Mate 10 Pro are 6GB de RAM, 128GB spațiu de stocare și două camere foto cu senzori monocrom și color. E și acesta listat cu reducere la eMAG.

Nu putea lipsi din listă Samsung Galaxy Note 8. Are un ecran impresionant de 6,3 inci, două camere foto, primul de la Samsung cu modul dual, iar acesta e printre puținele telefoane care mai vin cu stylus. Ai o reducere de câteva sute de lei la eMAG.

Cumva firesc, nu putea lipsi iPhone X. Prețul a fost imens încă de la început și e mereu o ocazie bună să profiți de unul mai mic. Telefonul e radical schimbat față de precedentele, nu are buton Home, are două camere foto, poate fi încărcat wireless și dispune de Face ID pentru autentificare biometrică prin scanarea feței. Îl poți cumpăra de la eMAG la un preț bun.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele