06 feb. 2018 | 09:56

eMAG: reduceri de care să profiți cât aștepți primăvara

Ghidul cumpărătorului
eMAG: reduceri de care să profiți cât aștepți primăvara

eMAG are reduceri în fiecare zi, deși nu are mereu campanii consistente. Acum e cazul de unele separate, produse pe care le iei la preț mai bun, dar și pentru că-ți trebuie.

Am căutat prin listele eMAG telefoane, laptopuri și un router care să te ajute să ai internet în toată casa. Dacă tot am ajuns să avem internet gigabit, nu strică și o acoperire wireless mulțumitoare. Totodată, prețul telefoanelor din urmă cu un an a scăzut destul de mult și poți lua un hardware foarte bun acum, fără să cheltui mult.

eMAG: reduceri de care să profiți acum

Dacă ai fibră optică, trebuie să profiți de ea cu o rețea wireless bună. În acest caz, îți recomand un router wireless Tenda cu patru antene și viteze de până la 300Mbps. Funcționează pe standardul 802.11n, are patru mufe clasice și utilizează frecvența 2,4GHz. Prețul la eMAG e foarte bun în perioada asta.

Mai e puțin până e lansat Samsung Galaxy S9. E o veste bună că apare un model nou, că cel de anul trecut are un preț mai bun. Dacă preferi un Samsung Galaxy S8 Plus, atunci îl ai cu câteva sute de mai ieftin resigilat. Acesta are 4GB de memorie RAM, cameră de 12 megapixeli și un ecran Infinity suficient de mare, cât să te bucuri de tot conținutul Netflix. Îl poți lua de la eMAG cu preț bun.

[readmore]

O variantă bună de laptop cu preț redus e Acer Spin 5. E printre primele modele care a trecut la procesoare a opta generație de la Intel. Asta înseamnă că autonomia e mai bună, iar performanța e la un nivel mai ridicat. Are ecran tactil de 13,3 inci, full HD, SSD de 256GB și 8GB de memorie RAM. Partea și mai bună e prețul de la eMAG.

Sunt și televizoare la prețuri foarte bune. De exemplu, un model smart TV de la LG mai ieftin la resigilate. Are o diagonală de 139 cm și rezoluție 4K. Rulează webOS pentru acces la internet și ai toate aplicațiile pentru video streaming, în special YouTube, Netflix și HBO Go. E disponibil acum la eMAG.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele