22 feb. 2018 | 10:08

eMAG: reduceri în ultima zi de Stock Busters

ACTUALITATE
eMAG: reduceri în ultima zi de Stock Busters

eMAG încheie luna februarie cu reduceri însemnate în campania Stock Busters. Au fost trei zile cu oferte, aceasta e ultima și ți-am făcut listă cu ce ai putea cumpăra.

eMAG Stock Busters a început pe 20 și acum a ajuns în ultima. Campania aceasta a venit cu telefoane, laptopuri, televizoare, tablete și produse de îngrijire personală sau fashion la prețuri foarte bune. Lista e mare, sunt câteva zeci de mii de produse din diverse categorii pe care să le alegi la un preț mai mic. Le poți vedea pe toate în pagina dedicată eMAG campaniei.

Ce oferte să alegi din catalogul eMAG Stock Busters

Dacă îți place să citești pe dispozitive electronice sau bagi la greu binging pe Netflix pe un ecran mare, atunci ar trebui să te gândești la o tabletă. Acum, în oferta actuală, ai un model iPad de 9,7 inci. Are 32GB spațiu de stocare și conectivitate prin WiFi. Firesc, are cel mai nou iOS și va mai primi actualizări. E la eMAG cu o reducere de 12%.

Ca telefon, încă este la un preț excelent iPhone SE. E cel mai ieftin iPhone și are cel mai recent iOS. Are hardware de iPhone 6s, adică spațiu de stocare de 32GB, cameră foto de 12 megapixeli, Touch ID și ecran Retina. Îl găsești în oferta Stock Busters.

Cu o reducere de 16%, poți alege un Samsung Galaxy S8. Are un ecran de 5,8 inci, dispune de 64GB spațiu de stocare și o cameră foto de 12 megapixeli foarte bună. Va primi și actualizare la Android Oreo, iar camera foto încă face față cerințelor din 2018. E listat de eMAG la un preț mai mic.

[readmore]

Cu un hardware ceva mai puternic ai Huawei Mate 10 Pro. Are deja Android Oreo, folosește două camere foto (cu senzor color și monocrom), are un ecran de 6 inci cu raport de aspect 18:9, un procesor cu inteligență artificială și o baterie de 4.000 mAh care îți va asigura o autonomie foarte bună. Prețul e excelent pentru un flagship.

Când vine vorba de laptopuri, e destul de simplu să alegi: să aibă cea mai nouă generație de procesoare. În acest caz, a opta generație de la Intel. Pentru asta, îți recomand un ASUS ZenBook cu Intel i5-8250U până la 3,6GHz, are ecran de 14 inci full HD, 8GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 256GB. Are și Windows 10, dar și placă video. Îl poți cumpăra la preț redus cu 10% de la eMAG.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele