eMAG: reduceri de Ziua Îndrăgostiților la produse excelente

eMAG: reduceri de Ziua Îndrăgostiților la produse excelente

Ziua Îndrăgostiților e sărbătorită internațional pe 14 februarie. În pregătirea zilei, eMAG are o campanie cu reduceri la sute de produse. Am ales câteva de care să ții cont. 

Campania eMAG de Ziua Îndrăgostiților începe cu o listă de cadouri romantice printre care parfumuri, aranjamente florale, dar și bijuterii sau cărți și fashion ori aur. Dintre acestea, poți alege un set Burberry cu apă de toaletă și balsam after shave pentru el sau un set Paco Rabanne cu apă de toaletă și loțiune de corp pentru ea.

eMAG: gadgeturi pe care să le iei de Ziua Îndrăgostiților

Ofertele eMAG pentru Ziua Îndrăgostiților sunt la laptopuri și electronice, telefoane și alte gadgeturi, dar și îngrijire personală sau parfumuri și cosmetice. O alegere bună dintre laptopuri e modelul Acer Aspire 3 cu procesor AMD până la 3,6GHz, un ecran full HD de 15,6 inci, 4GB de memorie RAM și 1TB de stocare. E disponibil cu reducere de 31%.

Dacă îți place să citești pe dispozitive electronice sau vrei să te bucuri de binging pe Netflix pe un ecran mare, atunci ar trebui să te gândești la o tabletă iPad de 9,7 inci. Are 32GB spațiu de stocare și conectivitate prin WiFi. Firesc, are cel mai nou iOS. E la eMAG cu o reducere de 10%.

[readmore]

Dintre telefoane, e un Samsung Galaxy S8 în varianta de culoare rose pink. Are un ecran de 5,8 inci, dispune de 64GB spațiu de stocare și o cameră foto de 12 megapixeli foarte bună. În curând, va primi și actualizare la Android Oreo. E listat acum de Ziua Îndrăgostiților cu preț mai mic.

Tot dintre telefoane, dar cu un preț mai mic, poți alege ASUS ZenFone 4 cu 64GB spațiu de stocare și o cameră foto dublă: 12MP și 8MP. Are un ecran de 5,5 inci full HD și folosește port USB-C pentru încărcare și transfer de date. E disponibil de Ziua Îndrăgostiților cu reducere de 19%.