30 ian. 2018 | 10:03

eMAG: produse resigilate cu prețuri bune la final de lună

ACTUALITATE
eMAG: produse resigilate cu prețuri bune la final de lună

eMAG are o categorie unde mai mereu dai de prețuri bune. E vorba de resigilate, acolo unde ajung produsele cumpărate, al căror ambalaj original a fost desfăcut, iar acum sunt revândute. 

Categoria de resigilate de la eMAG e uneori mai bogată, alteori mai săracă. E o idee bună să o urmărești la final de lună sau după anumite campanii de reduceri. Unii oameni se răzgândesc și returnează produsele. Așa că am verificat ce produse sunt și la ce prețuri le poți lua.

eMAG: reduceri bune la categoria de resigilate

La cât am așteptat după un iPhone X la preț mai mic, e de înțeles bucuria că, în sfârșit, scade prețul. Acum e cu vreo 800 de lei mai ieftin, în versiunea space gray, cu 64GB spațiu de stocare. Altfel, e același telefon pe care îl știi. Are ecran Super Retina, procesor A11 Bionic și două camere foto de câte 12 megapixeli. Telefonul e disponibil la eMAG.

E listat și cel mai bun telefon de la Samsung din prima jumătate a lui 2017. Dacă preferi un Samsung Galaxy S8 Plus, atunci îl ai cu vreo 300 de lei mai ieftin. Acesta are 4GB de memorie RAM, cameră de 12 megapixeli și un ecran Infinity suficient de mare, cât să te bucuri de tot conținutul Netflix. Îl poți lua de la eMAG ca resigilat.

[readmore]

Sunt și televizoare la prețuri foarte bune. De exemplu, un model smart TV de la LG e cu 400 de lei mai ieftin. Are o diagonală de 139 cm și rezoluție 4K. Rulează webOS pentru acces la internet și ai toate aplicațiile pentru video streaming, în special YouTube, Netflix și HBO Go. E disponibil acum la eMAG.

Cea mai mare reducere e la un laptop Acer Predator Helios. Dacă îl iei ca resigilat, economisești până la 1.600 de lei. Acesta are un procesor Intel i7, un ecran de 17,3 inci full HD, 16GB de memorie RAM și un SSD de 512GB. De asemenea, are și placă video Nvidia cu 6GB de memorie RAM. Laptopul de gaming e disponibil la eMAG.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele