eMAG: oferte care să-ți completeze viața digitală

eMAG: oferte care să-ți completeze viața digitală
Sursa foto: Răzvan Băltărețu
09:59 23.02.2018

În câteva zile deja putem vorbi de primăvară. Înainte de acel moment, ar trebui să-ți pui la punct viața digitală. Am ales câteva oferte de pe eMAG care să te ajute.

În ultima săptămână din februarie vor fi o mulțime de anunțuri, telefoane care mai de care. Totuși, cele din anul precedent încă își păstrează performanța, cu un hardware foarte bun. Dacă nu stai cu sufletul la gură să aștepți ce-i mai nou, poate te ajută lista de mai jos cu telefoane de pe eMAG. Încă sunt capabile să țină pasul cu viața ta digitală.

Oferte eMAG pentru telefoane

OnePlus 5T încă nu e la reducere, dar oportunitatea e că-l poți cumpăra din România. Are 64GB spațiu de stocare, memorie RAM de 6GB și un ecran de 6 inci la rezoluție full HD. Se încarcă rapid, va fi actualizat la ultima versiune de Android și are un preț foarte bun pentru ce specificații oferă. Îl poți cumpăra la un preț mai mic decât alte modele high-end.

Nokia 8 e alt telefon care nu poate fi ignorat. Asta pentru că deja a făcut trecerea la Android Oreo, iar ca hardware încă e bun. Nokia 8 are 64GB spațiu de stocare, ecran 2K, memorie RAM de 4GB și cameră foto de 16 megapixeli. Oferta pentru Nokia 8 e la eMAG.

Deși Samsung e lent în a livra actualizarea la Android Oreo, nu a făcut rabat de la calitatea telefoanelor. Pe piață încă este Samsung Galaxy S8 Plus, dispozitivul cu ecran de 6,2 inci și o calitate a display-ului foarte bună. Acesta are și 4GB de memorie RAM, Snapdragon 835 și o cameră foto de 12 megapixeli foare bună. Telefonul e acum la eMAG cu reducere de 10%.

Cu un hardware ceva mai puternic ai Huawei Mate 10 Pro. Are deja Android Oreo, folosește două camere foto (cu senzor color și monocrom), are un ecran de 6 inci cu raport de aspect 18:9, un procesor cu inteligență artificială și o baterie de 4.000 mAh care îți va asigura o autonomie foarte bună. eMAG îl listează la un preț bun pentru un flagship.

loading...