De la Digi la Orange: telefoane pe care nu te aștepți să le găsești la operatori

De la Digi la Orange: telefoane pe care nu te aștepți să le găsești la operatori

Digi Mobil, Orange, Telekom și Vodafone au oferte variate de telefoane pe care să le cumperi, iar între toate smartphone-urile poți găsi și dispozitive care pot surprinde.

Având în vedere modul în care am pus problema, probabil că te aștepți deja să nu fie vorba de smartphone-uri. Într-adevăr, de data asta acordăm puțină atenție și telefoanelor simple, pe care mulți încă le preferă pentru utilitate.

Nokia 3310 este telefonul care apare în ofertele celor de la Orange, Telekom și Vodafone. Telefonul este actualizată a clasicului de acum ani buni, iar dacă vrei un telefon simplu e fix ceea ce ai nevoie. Are conexiune la internet, ecran color și poți chiar să folosești câteva aplicații, dacă ai nevoie. În rest, e un feature phone numai bun de avut în buzunar dacă vrei un telefon care să nu te țină în priză cu notificări la minut. Dacă îl vrei la liber, telefonul e disponibil și la eMAG.

La Digi Mobil ai posibilitatea să găsești atât Allview M9 Join, cât și E-boda T310. Ambele sunt telefoane clasice pe care să te bazezi dacă vrei doar funcțiile simple ale unui telefon. Ambele sunt compatibile cu rețelele 3G și au ecrane de 2,4, respectiv 2,8 inci. Dacă ai nevoie, M9 Join are o cameră foto de 3,2 megapixeli, în timp ce T310 îți oferă un senzor de 0,3 megapixeli, ca în vremurile bune. Poți găsi ambele telefoane și la eMAG, atât aici, cât și aici.

Telefoane simple la alți operatori în afară de Digi

Telekom se poate mândri și cu CAT B25, un smartphone rezistent, pe care sigur nu te vei teme să-l trântești. Dispozitivul se adresează mai ales celor care lucrează în medii unde un telefon de mii de lei n-ar fi bun de ținut în buzunar. Dacă ai un CAT B25 la îndemână și se întâmplă să-ți scape, doar va trebui să-l ștergi de praf și e ca nou. Poți găsi telefonul și la eMAG.

Iar dacă vrei un telefon dual SIM, Orange te ajută cu Nokia 230. E un telefon mai mult decât compact, pe care îl poți folosi cu două cartele, astfel că scapi de și mai multe griji. Are și o cameră foto de 2 megapixeli, în caz că vrei să faci fotografii. Telefonul este disponibil și la eMAG.

Citește și:
Etichete: