Top telefoane chinezești la Digi: cât costă modelele bune la Digi Mobil

Top telefoane chinezești la Digi: cât costă modelele bune la Digi Mobil

Digi Mobil are mai multe telefoane bune în catalogul cu oferte, pe care sigur le-ai vrea. Noi îți enumerăm câteva modele chinezești cu specificații de top, altele de nivel mediu, la prețuri variate.

Digi a început să-și atragă clienții prin gama de telefoane pe care le oferă. Dacă te-ai săturat de alte branduri de top care te-au dezamăgit și ai vrea să încerci niște mărci chinezești, iată câteva modele foarte bune. Merită să testezi măcar unul dintre ele, iar dacă îți place, Digi Mobil promite să-l ofere la un preț accesibil.

Digi Mobil cu un telefon chinezesc bun din 2017

Când a apărut, toamna trecută, cei de la Huawei au spus despre Mate 10 Pro că este mai mult decât un telefon. Așa să fie? Depinde ce așteptări ai de la el.

Huawei Mate 10 Pro are un ecran de 6 inci cu raport de aspect 18:9 care se întinde pe aproape toată fața. I-au spus FullView, iar panoul este un OLED care aduce și HDR10 pe acest smartphone, cu rezoluția de 2.160 x 1.080 pixeli.

Este rezistent la praf și la apă, e dotat cu sistem infraroșu și Android Oreo, care rulează pe un procesor Octa-core Kirin 970. Are memorie RAM de 6 GB și memorie de stocare de 128 GB, ccea ce-l apropie foarte mult de telefoanele de top.

Preț Huawei Mate 10 Pro: 3.300 lei, cu abonamentul Digi Mobil Optim 2.

Poți lua de la Digi Mobil un telefon cu 4.000 mAh baterie

Huawei P20 Pro e un smartphone cu design plăcut, care ascunde specificații foarte atractive pentru un model chinezesc, dar care promite mai multe decât lasă să se vadă la prima impresie.

Principalele specificații: procesor Huawei Kirin 970 cu opt nuclee, 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, baterie de 4.000 mAh, încărcare rapidă și ecran de 6,1 inci full HD+ OLED cu raport de aspect 18,7:9. Camerele foto principale sunt distribuite astfel: 40 megapixeli f/1.8, 20 MP (monocrom) f/1.6 și 8 MP f/2.4 cu capabilitatea de zoom optic 3x pe acest ultim modul.

Preț Huawei P20 Pro: 3.900 lei cu abonamentul Digi Mobil Optim 2.

Un telefon pentru bugete rezonabile

Motorola Moto G6 Plus te va face s uiți de ce se spunea cândva de această marcă. Motorola a evoluat mult și, chiar dacă sunt sub egida chinezilor, Moto G6 Plus e un telefon cum rar întâlnești.

Are un ecran full HD Max Vision de 5,9 inci, cu un raport de aspect 18:9 și tehnologia Dual Autofocus Pixel pentru poze. Camera principală e în sistem dual: 12 și 5 megapixeli. Cea frontală e de 8 MP. Are 4 GB de memorie RAM și un procesor Snapdragon 630. Spațiul de stocare este de 64 GB.

Preț Motorola Moto G6 Plus la Digi: 1.300 lei la abonamentul Digi Mobil Optim 2.

Nokia 3310 3G, pentru nostalgici

Aici e un mic amănunt. Compania HMD Global din Finlanda deține marca Nokia pentru telefoane. Acestea sunt însă produse de Foxconn, de unde și integrarea în piața chineză. Dacă telefoanele enumerate până acum ți se par prea scumpe sau prea sofisticate pentru tine, care încă preferi modelele clasice, Digi mai are în ofertă Nokia 3310 în variantă 3G.

Modelul e prezent pe piață încă de anul trecut și e o variantă modernă a vechiului 3310. A bucurat o serie de nostalgici așa cum numai cei de la HMD știu să facă pentru clienții lor fideli. Telefonul cu modem 3G are dimensiuni ceva mai mari decât ale generației anterioare, astfel că volumul telefonului este cu 13,29%.

Noul Nokia are parte de un redesign care ține cont de aspectul ergonomic, astfel că tastele sunt ceva mai distanțate unele de altele, pentru ca experiența de scris să fie ceva mai bună.

Preț Nokia 3310 3G la Digi: 250 lei cu abonamentul Digi Mobil Optim 2.

Citește și: