Demo-ul de Final Fantasy XV te lasă să testezi pe PC cel mai mediatizat joc al momentului

Demo-ul de Final Fantasy XV te lasă să testezi pe PC cel mai mediatizat joc al momentului

Final Fantasy XV este unul dintre cele mai apreciate jocuri din ultimii ani, iar versiunea de PC poate fi experimentată printr-un demo gratuit.

Final Fantasy XV: Pocket Edition este livrat cu fiecare Galaxy S9 care va ajunge la utilizatori, atât pentru a fi jucat pe mobil, cât și pe un ecran mai mare prin intermediul dock-ul Samsung DeX. Prima versiune a titlului s-a lansat pe Xbox One și PlayStation 4 în noiembrie 2016. Pentru că s-a vândut foarte bine pe console, cei de la Square Enix au decis să investească o sumă semnificativă de bani în portarea aceleeași experiențe pe PC-uri cu Windows. Versiunea Pocket Edition reprezintă de asemenea un mod foarte bun pentru a face cunoștință cu populara franciză.

Înainte să ajungă pe PC-uri pe 6 martie 2018, Final Fantasy s-a comercializat deja în șapte milioane de exemplare pe întregul mapamond. Varianta de Windows se află de mult timp în teste, dar acum poate fi experimentată de publicul larg prin intermediul unui demo. În urmă cu aproape un deceniu, majoritatea jocurilor care se lansau era disponibile și în format demo, dar acum, o astfel de lansare este o raritate.

Square Enix a promis că va lansa un demo de Final Fantasy XV pentru computere cu Windows pe 26 februarie și s-a ținut de cuvânt. În funcție de platforma preferată, ar trebui să-l poți descărca gratuit din Microsoft Store, Steam sau Origin. Nu este încă foarte clar cât volum de conținut este disponibil în această iterație, dar ar trebui să-ți ofere acces la tutorial și la primele câteva misiuni.

Demo-ul de Final Fantasy XV pentru sisteme cu Windows îndeplinește un dublu rol. În primul rând, te ajută să te acomodezi cu povestea jocului și să-ți dai seama dacă te încântă mecanica de gameplay. Dacă știi deja titlul și te gândeai de mult timp la o eventuală achiziție, același demo te ajută să vezi cum ți se mișcă pe configurația actuală și dacă ai nevoie de un upgrade de hardware.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: