Cum creezi un Memoji în iOS 12 pe iPhone X, Xs sau Xs Max

Dacă ți-ai instalat iOS 12 și ai un iPhone X, iPhone Xr, Xs sau Xs Max, ar fi păcat să nu înveți cum creezi un Memoji particularizat pentru a-ți reflecta personalitatea sau fizionomia în mesaje sau conversații pe Facetime.

Una dintre cele mai amuzante și inutile funcții pe care Apple le-a introdus odată cu iPhone X, în urmă cu aproximativ un an, a purtat numele de Animoji. Respectivul termen face referire la un avatar care îți oglindește expresiile feței când vorbești într-un manieră similară cu animațiile de la Hollywood.

În iOS 11, aveai un număr limitat de Animoji cu care îți putea stresa prietenii posesori de iPhone sau iPad.

În iOS 12, pe lângă multe alte funcții noi, a fost introdusă posibilitatea realizării unui Memoji de la zero. Acesta este un Animoji doar al tău pe care îl poți crea după chipul și asemănarea ta sau după cum vrei tu să apari în mesajele în format iMessage sau în apelurile Facetime.

Apropo, posibilitatea utilizării unui Animoji în conversații Facetime este un alt artificiu care nu exista în trecut.

Dacă vrei să știi cum creezi un Memoji, inițiază o conversație cu cineva pe iMessage. Deasupra tastaturii, fă un tap pe fața de maimuță. Este a treia icoana. În stânga Animoji-urilor existente, fă swipe și optează pentru +.

Din acel punct, utilitatea opțiunilor pe care le ai la dispoziție este destul de evident, dar mi se pare fascinant nivelul de flexibilitate pe care îl ai la dispoziție.

Începând cu nuanțele de piele și prezența pistruilor, ai posibilitatea să-ți definești coafura în culori aparent infinite cu șuvițe la fel de diversificate. Forma capului, ochii, sprâncenele, urechile, nasul și buzele, toate sunt personalizabile atât din prisma formei, cât și a nuanței.

La final, înainte să apeși pe Ok pentru confirmare, poți alege diverse accesorii de pus pe cap, de la pălărie de cowboy până la mijab sau hijab. După ce ai terminat, poți selecta noul tăi Memoji sau Animoji pentru a-l folosi în orice conversație iMessage sau Facetime.

Etichete: