23 iul. 2018 | 17:55

Cosmos: Possible Worlds continuă povestea vieții cu primul trailer

VIDEO ACTUALITATE

Cosmos a fost unul dintre cele mai spectaculoase seriale de tip documentar din ultimii ani și va continua în prima parte a anului viitor cu un nou sezon și un nou titlu, Cosmos: Possible Worlds.

În luna ianuarie a acestui an, cei de la Fox au publicat un teaser foarte scurt pentru o continuare a serialului Cosmos. La momentul respectiv, nu era foarte clar când se va lansa noul sezon și dacă va avea o legătură evidentă cu ce am văzut în show-ul de acum doi ani. Răspunsurile la toate întrebările le-am primit în cadrul Comic Con.

Cosmos Possible Worlds va păstra stilul vizual al primului sezon, dar va trata subiecte complet diferite și se va arunca la materializarea unor concepte foarte interesante împreună cu concepte fantastice. Accentul se va pune pe explorarea lumii extraterestre.

Același Neil deGrasse Tyson va încerca să răspundă la întrebări care ne macină de foarte mulți ani. Cum ar arăta viața extraterestră și ce facem pentru a explora spațiul cosmic dincolo de marginile Pământului. Din câte se pare, Possible World va trata până și ”realități paradoxale”.

Pe lângă expunerea universului la nivel macro, noul Cosmos îți va arăta niște mecanisme surprinzătoare la nivel micro. Vei putea vedea cum funcționează aripile fluturilor. În cazul în care ai o afinitate pentru astrofizicianul Carl Sagan, începutul vieții sale va fi de asemenea diseminat.

Spre deosebire de alte documentare despre viața din spațiu și cea de pe pământ, Cosmos este fascinant prin prisma modului în care analizează conexiunile dintre elementele lumii înconjurătoare, dintre biologie sau activitățile umane și vastitatea spațiului.

Momentan, Cosmos Possible Worlds nu are o dată exactă a premierei, dar știm că va ajunge pe TV în primăvara lui 2019. Având în vedere că va fi inițial difuzat de FOX în SUA, probabil că vom mai avea de așteptat câteva luni dacă vrem să-l vedem legal pe Netflix.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele