19 sept. 2018 | 10:18

Cât costă în România telefonul pe care îl folosește Viorica Dăncilă

ACTUALITATE
Cât costă în România telefonul pe care îl folosește Viorica Dăncilă

E un fapt divers banal: ce telefon folosește politicianul tău? „Politicianul tău” de azi este Viorica Dăncilă, premierul României. Cât despre telefon, s-a afișat cu el la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene.

Pe 18 septembrie, după o întâlnire ratată în ziua precedentă, Dăncilă a reușit să se întâlnească cu Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, pe aeroportul „Aurel Vlaicu” din Băneasa. Cu ocazia asta putem bârfi despre telefon: un iPhone 7 Plus Gold.

Telefonul a fost anunțat de Apple în 2017 și încă e ținut la vânzare, lucru pe care l-am aflat după evenimentul din 12 septembrie. Între timp, prețul acestui dispozitiv a mai scăzut, dar modelul Plus încă e aproape de costul de-o mie de euro.

iPhone 7 a fost primul iPhone rezistent la apă. 7 Plus e disponibil în versiune de 32, 128 sau 256 GB spațiu de stocare și în mai multe nuanțe de culoare. Cea mai tentantă este Red, cu un finisaj roșu deosebit.

Viorica Dancila Claude Juncker iPhone telefon

În cazul în care vrei s-o bârfești pe Dăncilă, e bine să știi că modelul pe care îl are, un iPhone 7 Plus Gold, costă de la circa 3.500 de lei până la 4.800 de lei. În unele locuri poate fi mai ieftin, în altele mai scump.

Cât costă iPhone 7 Plus în România:

Telefonul deja primește iOS 12 și încă are un hardware bun, în caz că îți făceai griji că premierul României ar fi încetinit de telefon. iPhone 7 Plus are un ecran de 5,5 inci Full HD, 3 GB de memorie RAM și două camere foto de câte 12 megapixeli. Da, poate captura și niște portrete similare unei camere foto.

Nu în ultimul rând, telefonul folosit de Viorica Dăncilă poate fi folosit și la plăți electronice. Dar asta nu în România.