Brainwavz lansează cea mai ieftină pereche de căști Bluetooth

Brainwavz lansează cea mai ieftină pereche de căști Bluetooth

În 2018, adopția căștilor Bluetooth nu mai implică un compromis pe partea de calitate audio, dar este impresionant să le găsești atât de ieftine.

În mod uzual, când te orientezi către achiziția unei noi perechi de căști cu conectivitate Bluetooth, indiferent dacă vorbim de un model in-ear sau over-ear, te aștepți la o investiție care începe de la aproximativ 100 de euro. Unele dintre cele mai bune modele de pe piață gravitează în jurul valorii de 300 de euro. Din fericire pentru cei care nu au buzunare atât de adânci, există totuși producători care intră în competiție pe zona de entry-level a prețurilor.

În această categorie de căști surprinzător de ieftine intră Brainwavz Blu 300 ilustrate în imaginea de mai sus. Acestea costă doar 35 de euro, dar au un design foarte apropiat de BeatsX care sunt de trei ori mai scumpe.

Brainwavz are deja o tradiție când vine vorba de căști in-ear, dar modelul lor de top B400 nu este disponibil și într-o variantă fără fir. Ca urmare, americanii au lansat noile Blu 300 cu un design simplu și eficient. Căștile îți vin instalate după gât, iar când nu le folosești, poți profita de mecanismul magnetic de prindere pentru a nu le pierde. Practic, pot funcționa ca un lănțișor la gât în pauzele dintre sesiunile de audiție și, în momentul în care le-ai fixat magnetic în jurul gâtului, muzica îți este automat pusă pe pauză pentru a face economie de curent.

Având în vedere certificarea IPX7 pentru rezistență la apă, ar trebui să facă față cu brio la transpirație și ploaie. Autonomia specificată este de aproximativ 8 ore, după un timp de încărcare de aproximativ două ore la priză. Nu lipsește suportul pentru AptX pentru a oferi o calitate peste medie a fluxului audio. Dacă te încântă oferta, le poți comanda de pe site-ul producătorului, Brainwavzaudio.com.

Citește și: