O boxă inteligentă păcălește hoții când nu ești acasă

O boxă inteligentă păcălește hoții când nu ești acasă

Dacă ai dezvoltat o fascinație pentru boxe inteligente, un nou model prezentat la CES ar putea fi mai deștept decât toate celelalte de până acum.

Pe termen lung, o casă inteligentă ar trebui să se descurce și atunci când nu ești în preajmă. În condiții ideale, toate gadgeturile din confortul căminului trebuie să conlucreze pentru a micșora consumul de energie electrică dacă ești plecat în concediu. În aceleași timp, trebuie să ți-o țină în siguranță. Pentru astfel de situații a fost anunțată o boxă deșteaptă încarcată cu funcți originale. Intitulat Kevin, gadgetul cu pricina este ideal pentru a intimida eventuali jefuitori.

Capabilă să se integreze cu ușurință în foarte multe medii, boxa este disponibilă într-o varietate semnificativă de culori și finisaje. Indiferent însă de aspectul estetic, vei beneficia de un dispozitiv gata de acțiune. Din start, Kevin poate emite o varietate foarte mare de zgomote și lumini puternice. Sunetele sunt foarte similare cu cele care se aud când lași un televizor pornit într-o cameră, dar sunt combinate cu emisii ale multor electrocasnice.

Numele aparent ciudat la prima vedere, este de fapt o referință către personajul omonim din Home Alone – Singur Acasă. În pelicula clasică de Crăciun, Kevin face o treabă foarte bună la a îndepărta prădătorii. Creația companiei elvețiene Mitipi, boxa are pe spate o serie de leduri orientate în diverse direcții. Prin aprinderea lor alternantă și luminarea în diverse colțuri ale casei, este imposibil să nu fii convins că cineva este acasă.

Boxa se poate conecta la internet și, printr-o aplicație, oferă un spectacol personalizabil, potrivit pentru momentul zilei. Dimineața, s-ar putea să genereze sunete de duș, în timp ce seara se activează ”știrile”. În total, boxa are câteva săptămâni de sunete originale, ca să fii sigur că un spion nu o să-și dea seama de faptul că nu este nimeni în casă. Înainte să ajungă în magazine, Kevin de la Mitipi va ajunge pe Kickstarter în următoarele săptămâni la un preț între 200 și 250 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI