Boba Fett va avea propriul film Star Wars și se anunță a fi interesant

Boba Fett va avea propriul film Star Wars și se anunță a fi interesant

Boba Fett s-ar putea să nu fie pe lista personajelor tale preferate din Star Wars, dar eroul din Emipre Strike Back se pare că a fost suficient de relevant în franciză, încât se va bucura de un lung metraj dedicat.

În ultimele săptămâni, au apărut mai multe detalii despre viitoarele filme Star Wars din seria de povești standalone. Acestea fac parte din franciza A Star Wars Story și vor fi intercalate la fiecare doi ani printre lungmetrajele episodice.

Prima peliculă a fost Rogue One A Star Wars Story. În această săptămână, va avea premiera Solo A Star Wars Story. Filmul spune povestea începuturilor lui Han Solo, înainte să ocupe un rol primordial în dezvoltarea Rezistenței.

În privința următorului lungmetraj, se pare că va fi construit în jurul aventurilor lui Obi-Wan Kenobi sau Boba Fett. În mod sigur, a început producția la ambele, dar, la această oră, nu știm care va ajunge în primul în cinematografe.

Conform un raport publicat de The Holywood Reporter, vânătorul de recompense Boba Fett va fi în centrul atenției unui nou film din saga A Star Wars Story. Disney are programate foarte multe astfel de pelicule în următorul deceniu, dar cel cu Boba Fett a depășit stadiul de proiect și a intrat în producție.

Momentan, nu se cunosc detalii despre povestea sau personajele principale din viitorul film, dar se cunoaște individul care se va afla la cârma întregului proiect. Filmul despre viața lui Boba Fett va fi scris și regizat de către James Mangold, scenaristul și regizorul filmelor The Wolverine și Logan.

Cu astfel de producții în portofoliu, ar trebui să-ți poți forma o idee despre stilul viitoarei pelicule. Filmul va fi produs de Simon Kinberg, un alt nume asociat cu producția lui Logan în urmă cu câțiva ani.

Boba Fett a făcut valuri printre fani în momentul în care a apărut înn Empire Strikes Back cu un jetpack, o armă cu lunetă și o armură ce părea trecută prin război. Nu se știe când va ajunge pe ecran viitorul film.

Citește și: