Unde găsești cea mai ieftină benzină din România

Unde găsești cea mai ieftină benzină din România

Peco Online este site-ul unde poți afla simplu și rapid prețul benzinei și motorinei la cele mai mari companii furnizoare de combustibil din localitatea ta.

Ți s-a întâmplat vreodată să umbli năuc prin București după cel mai mic preț la benzină sau motorină și, în cele din urmă să ți se termine combustibilul pe care deja îl aveai și să intri repede la cea mai apropiată benzinărie care are tot preț mare?

Site-ul peco-online.ro te ajută să găsești mai repede cel mai bun preț la benzină, motorină sau GPL și să mergi direct la stația respectivă, fără să te mai întrebi dacă ai făcut sau nu alegerea potrivită.

Site-ul îți oferă posibilitatea să alegi tipul de carburant pe care-l cauți, locația și rețeaua de benzinărie preferată sau avantajoasă. În câteva secunde, ai lista cu prețuri și adresele exacte ale fiecărei benzinării. Nu-ți mai rămâne decât să pui locația ei pe Waze și să mergi direct acolo unde ai găsit cea mai ieftină benzină.

La momentul la care am testat motorul de căutare al site-ului, cea mai ieftină benzină se găsea la prețul de 5,59 lei, la stația de alimentare Petrom din București, de pe Șoseaua Alexandriei km. 6, nr. 166, Sector 5.

Momentan, prețurile sunt actualizate la diferite momente din zi, în fiecare zi, pentru următoarele rețele: OMV, Petrom, Rompetrol, Socar, ART, FuelOne, MaximCoLtd, MCMPetrol, Ozana, PartenerSocar, Pollux, SMO, SpielmannOil.

Pentru benzinăriile Gazprom, Lukoil, Mol, AS24, Carbogaz, Celly, ecombustibil, Eldomir, Eurogenetic, Flaga, FloreaOil, MediaTrans, PartenerRompetrol, RBCGas, RompetrolExpres, RompetrolGas, TSV nu există încă posibilitatea de a actualiza zilnic prețurile.

Site-ul informează că prețurile afișate de aplicație pot diferi de cele afișate la pompă din cauza întârzierii cu care aceste prețuri sunt procesate și actualizate de către serverul principal.

Acest site ar putea fi de ajutor pentru mulți șoferi, dar nu trebuie să uiți de rapiditatea cu care se mai schimbă prețurile. Odată ce va deveni o platformă de încredere pentru clienți, să te aștepți ca benzinăriile să-ți fenteze imediat alegerea. Să nu te surprindă dacă până ajungi la stația respectivă ai să vezi un preț mai mare decât era indicat înainte să pleci de acasă.

Sursa: Peco Oline