Banca Transilvania face parteneriat cu Fitbit. Ce câștigi tu din treaba asta

Banca Transilvania face parteneriat cu Fitbit. Ce câștigi tu din treaba asta

Banca Transilvania face parteneriat cu Fitbit și lansează opțiuni noi pentru aplicația BT Pay, astfel încât clienții să aibă cât mai multe posibilități pentru o gestionare facilă a serviciilor bancare.

Mersul la bancă pentru orice operațiune este deja de domeniul trecutului, iar noile opțiuni introduse de Banca Transilvania îți oferă o libertate și mai mare prin intermediul aplicației BT Pay. Parteneriatul cu Fitbit aduce și el noutăți pentru utilizatorii Banca Transilvania, care vor putea beneficia de anumite oferte, dacă își sincronizează contul Fitbit cu aplicația.

De exemplu, vei putea fi recompensat în funcție de pașii pe care îi parcurgi zilnic și de folosirea BT Pay. Astfel, poți să primești număr dublu de puncte STAR pentru plățile cu cardul de cumpărături prin BT Pay și asigurare gratuită pentru incidente. Cea mai interesantă ofertă care îi va entuziasma pe cei care îndrăgesc sporturile de iarnă sunt reducerile la pachetele Snowfest 2019.

“Produsele Fitbit sunt gândite pentru a ajuta oamenii să își atingă obiectivele în materie de sănătate și sport, oferindu-le sfaturi practice, în funcție de nevoile lor. Cu ajutorul acestui parteneriat cu Banca Transilvania putem să facem cunoscut și mai mult conceptul de a face mișcare în mod constant, păstrând totodată motivația la cote ridicate în fiecare zi.”, a declarat Rareș Florea, Regional Country Manager Fitbit.

Pe lângă parteneriatul cu Fitbit, Banca Transilvania mai aduce câteva opțiuni noi pentru aplicația de telefon. Utilizatorii vor putea urmări, pe categorii, cumpărăturile și plățile efectuate cu cardul și setarea limitelor de tranzacționare a cardurilor fizice și a celor înrolate în BT Pay pentru plățile online, cele la comercianți și retragerile de la bancomatele băncii. Aceasta este o resursă importantă pentru cei care sunt interesați să economisească sau vor să-și impună o limită clară de cheltuieli.

De asemenea, vei putea să-ți blochezi temporar sau permanent cardurile digitale și fizice direct din aplicație, o opțiune utilă în cazul în care ți-ai pierdut cardul sau ți-a fost furat. În același timp, vei putea să-ți alimentezi cardul de credit cu suma minimă sau maximă necesară lunar.

Citește și: