ASUS ZenFone Max Pro M2 ajunge online înainte de lansarea oficială

ASUS ZenFone Max Pro M2 ajunge online înainte de lansarea oficială

ASUS a făcut o treabă din ce în ce mai bună în ultima perioadă, pe partea lansărilor de mobile. Chiar dacă nu are o cotă de piață semnificativă, compania taiwaneză nu se descurajează și lucrează la ASUS ZenFone Max Pro M2.

La mijlocul lunii viitoare, ASUS se pregătește să lanseze un nou telefon mainstream cu o serie importantă de atuuri. Este vorba de ASUS Zenfone Max Pro M2. Dacă totul merge bine, terminalul ar trebui să fie dezvăluit într-un cadru oficial pe 11 decembrie.

Din motive greu de înțeles, un review video al aparatului a ajuns online înainte de lansare. Deși clipul cu pricina a fost ”dat jos” între timp, având în vedere că nimic din online nu dispare pentru totdeauna, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că au mai rămas imortalizate câteva cadre importante. Acestea spulberă orice dilemă legată de aspectul efectiv al aparatului.

ASUS-ZenFone-Max-Pro-M2-teaser 2

Iminentul ASUS ZenFone Max Pro M2 este urmașul primului Max Pro M1 lansat în urmă cu aproximativ un an. Gadgetul cu pricina a devenit popular mai ales prin prisma acumulatorului neobișnuit de generos. Practic, era vorba de 5000 mAh care erau aproape imposibil de risipit pe parcursul a 24 de ore.

În cazul modelului original, creierul întregii afaceri era un Qualcomm Snapdragon 636. De această dată, s-a făcut upgrade la Snapdragon 660. Cantitatea de memorie RAM s-a bucurat și ea de un upgrade până la 6GB, în timp ce memorie internă de 64GB ar trebui să fie suficientă pentru majoritatea circumstanțelor.

La capitolul design, diferențele nu sunt foarte evidente. Discutăm de un panou cu diagonala de 6 inci, un raport de aspect de 19:9 și o crestătură destul de discretă în partea de sus a ecranului. Tipul ecranului este IPS LCD cu o rezoluție Full HD+ protejat cu Gorilla Glass 6. Spatele este to din sticlă, un upgrade față de metalul fostei generații.

Pe partea de captură, are două camere principale de 13, respectiv 5 megapixeli. Selfie-uri ar trebui să iasă mai mult decât decente datorită senzorului frontal de 13 megapixeli. Prețul îl vom afla pe 11 decembrie.

Asus zenfone max pro m2 2